Μια από τις ωραίες καταστάσεις του Κορινθιακού Facebook.

Ο Αντιδήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης ποσταρε το παρακάτω:

Το Σάββατο που μας πέρασε 8/8, ένα παιδάκι είχε χαθεί στην παραλία Καλάμια , η μητέρα του το έψαχνε και απευθύνθηκε στους ναυαγοσώστες που έχουμε τοποθετήσει φέτος ως Δήμος !
Μετά από λίγη ώρα το παιδί βρέθηκε από τους ναυαγοσώστες , αφού ψάχνανε σε όλη την θάλασσα και την παραλία.. κοντά στην πυροσβεστική !
Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω δημοσίως για την πολύ καλή δουλειά μέχρι σήμερα , διότι με έχουν ενημερώσει και για άλλες περιπτώσεις που έχει χρειαστεί να επέμβουν , κατά κύριο λόγο μέσα στην θάλασσα και όλες με επιτυχία !
Οι επισκέπτες μας αλλά και εμείς οι Κορίνθιοι φέτος και αισθανόμαστε και είμαστε ασφαλείς !

Ο πρώην δήμαρχος Αλ. Πνευματικός έγραψε αυτό:

Ήμουν εκεί την ώρα που βρέθηκε τι παιδάκι και το αγκάλιασε πάλι η μητέρα του κλαίγοντας. Το βρήκε λουόμενος στο χώρο στάθμευσης της οδού Γ. Παπανδρέου λίγα μέτρα από την οδό Αγίου Όρους, ήταν μόνο του και το παρέδωσε στην μητέρα του. Βεβαίως ο ναυαγοσώστης κοινητοποιήθηκε άμεσα . Αυτή όμως είναι η αλήθεια κ. Πιέτρη. Αυτά που αναφέρεις είναι για επικοινωνία.

Για να πάρει την παρακάτω απάντηση…

Σας ευχαριστώ πολύ κ. Πνευματικέ που επιβεβαιώνεται δημοσίως ότι ο ναυαγοσώστης κοινητοποιήθηκε άμεσα ! ο οποίος τονίζω ξανά , τοποθετήθηκε φέτος στην παραλία Καλάμια ! Καλό μεσημέρι !

Πάντα ετοιμόλογος ο Τίμος …