Επικαιρότητα

Το νόμιμο το ηθικό και το πουλέν…

Γράφω αυτές τις γραμμές γιατί έρχονται κάποιες στιγμές που φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι για το τι θα κάνεις μετά.

Το παρόν κείμενο έχει πολλαπλούς αποδέκτες δε θα γίνει όμως κατανοητό από όλους.

Να με συγχωρήσετε λοιπόν οι υπόλοιποι αναγνώστες.

Κλείνω 14 χρόνια αισίως στο χώρο. Ανέκαθεν είχα τον ενθουσιασμό να μιλώ ανοικτά ακόμα και αν κάποιες φορές έρχομαι στη δυσχερή θέση να συγκρουστώ με φιλικά πρόσωπα.

Όταν ξεκινήσαμε μαζί με την παρέα μου το eKorinthos.grείχα εξηγήσει από την αρχή ότι εδώ θα γίνεται ρεπορτάζ. Παιχνίδια παραγοντισμού δε χωρούν και όσοι το δέχτηκαν είναι στην παρέα αυτή. Ακόμα και στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές χάσαμε “πελάτες” που ζήτησαν να παίξουμε ένα συγκεκριμένο ρόλο. Να γίνουμε πουλέν τους… Στην πλειοψηφία της η ομάδα του siteείναι άτομα στα πρώτα -άντα που θέλουμε να έχουμε εκτός από παρόν και μέλλον στην Κορινθιακή δημοσιογραφία. Έτσι η μόνη σίγουρη επένδυση είναι στους αναγνώστες μας και όχι σε πολιτικούς που σήμερα είναι μαζί σου και αύριο με κάποιον άλλον.

Αποφεύγουμε τη δημοσιογραφία του κουτσομπολιού και της παραπληροφόρησης όπως ο διάολος το λιβάνι. Αυτό δυστυχώς χαλάει κάποιους που είναι του τάγματος:

“ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ”

Ε όχι δεν ισχύει αυτό. Πολλές φορές το ηθικό μπορεί να είναι και νόμιμο στις συνειδήσεις μας το αντίστροφο δε με εκφράζει ούτε προσωπικά ούτε μας εκφράζει σα σύνολο.

Τις τελευταίες μέρες κάνουμε μια σειρά από ρεπορτάζ για τα οποία μας έχετε τιμήσει δίνοντας μας 4πλασιους αναγνώστες καθημερινά από το μέσο μας όρο.

Αυτή είναι η ανταμοιβή μας για την προσπάθεια που κάνουμε να ανοίγουμε κλειστές πόρτες και να μαθαίνουμε την αλήθεια.

Για όλα αυτά ξέρουμε πολύ περισσότερα αλλά επειδή δεν προέρχονται από ρεπορτάζ και δεν έχουν εξακριβωθεί δεν αναγράφονται στο eKorinthos.

Γιατί κύριοι έτσι γίνεται η δημοσιογραφία και όχι με Ράδιο αρβύλα και “αποκλειστικές πληροφορίες” που βγαίνουν από πολιτικά γραφεία. Έτσι γίνεται η παραπληροφόρηση και αυτό δεν ταιριάζει με εμάς.

Κλείνοντας. Διαβάζοντας τα νέα από το eKorinthosνα γνωρίζετε ότι κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό ώστε να είναι γραμμένο ότι πραγματικά έχει συμβεί. Ακόμα και αν αυτό πληγώνει κάποιους… Αν κάπου κάποτε κάνουμε λάθος θέλουμε να μας το αναφέρετε προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Με τιμή Τσαρμπός Θύμιος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close