Η διανομή φυλλαδίων είναι αναμφισβήτητα ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος ώστε να κάνετε γνωστή την επιχείρησή σας ή να διαφημίσετε νέες υπηρεσίες και προϊόντα σας. Πλέον, έχει ανακαλυφθεί και εφαρμόζεται από εταιρείες ένα ειδικό λογισμικό, το οποίο βασισμένο στη συλλογή δεδομένων, είναι σε συνεχή επίβλεψη της διανομής φυλλαδίων, έτσι ώστε να τη βελτιώνει συνεχώς. Με τον τρόπο αυτό οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθούν ανά πάσα στιγμή τη διαδικασία της διανομής τους. Ταυτόχρονα οι διανομείς έχουν στα χέρια τους ένα σημαντικό εργαλείο που τους βοηθά ώστε η δουλειά τους να γίνεται ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Το νέο αυτό λογισμικό δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείται από όλους τους ενδιαφερόμενους η ακριβής ώρα έναρξης και λήξης της διανομής, έτσι ώστε το άτομο που ελέγχει τη διαδικασία να το κάνει μέσω της οθόνης του υπολογιστή του και να μη χρειάζεται να βρίσκεται σε διάφορα σημεία ταυτόχρονα, κάτι που έτσι κι αλλιώς ήταν αδύνατο.

Παράλληλα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε που βρίσκονται οι διανομείς των φυλλαδίων και σε πόσες πολυκατοικίες έχουν μπει. Υπάρχει η δυνατότητα να βλέπετε πόσα διαλείμματα έχουν κάνει οι διανομείς και πόση ώρα έχουν αυτά διαρκέσει. Επίσης, καταγράφεται η ταχύτητα των διανεμητών, με βάση τα πόσα χιλιόμετρα κινείται ο καθένας τους ανά ώρα. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τη σύγκριση μεταξύ των διανεμητών, ώστε να εντοπίζεται ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός στη δουλειά του και να παρακινούνται και οι υπόλοιποι να αυξήσουν την ταχύτητά τους, στο βαθμό βέβαια που δε θα επηρεαστεί η ποιότητα της εργασίας τους. Ακόμα, με το λογισμικό αυτό, έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με το χάρτη μίας περιοχής, κάνοντας μία δρομολόγηση της διανομής που θα ακολουθηθεί κάθε φορά. Έτσι βλέπετε που βρίσκεται κάθε στιγμή ο διανομέας και βλέποντας και ο ίδιος τη διαδρομή του, δεν πρόκειται να παραλείψει κάποιο δρόμο. Έχοντας όλοι όσοι εμπλέκονται στη διανομή πρόσβαση στην εφαρμογή αυτή, σίγουρα αυτή θα γίνει πιο αποτελεσματικά και σωστά.

Τα οφέλη του λογισμικού αυτού είναι αναμφισβήτητα πολλά, με πιο σημαντικά τη μείωση του κόστους διανομής και τη δυνατότητα κάλυψης ολόκληρων των περιοχών, χωρίς να παραλείπονται δρόμοι, καλύπτοντας έτσι παλιούς και νέους πελάτες, κάτι που μπορεί να μη γινόταν σε προηγούμενες διανομές. Ακόμα, αυξάνεται ο ρυθμός παραληψημότητας των φυλλαδίων, με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση της διανομής. Επίσης, με τη δυνατότητα να μπορείτε να δείτε τη διανομή και από την οθόνη του κινητού σας, έχετε άμεση πρόσβαση από παντού σχετικά με τις πληροφορίες της διανομής όπως πόσοι διανεμητές την έχουν αναλάβει τώρα, σε πόσα σπίτια έχουν μπει και σε ποιους δρόμους έχουν πάει μέχρι στιγμής. Από τον υπολογιστή σας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά δεδομένα, όπως το πλήρες ιστορικό της διανομής και αναλυτικά στοιχεία για αυτήν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here