Επικαιρότητα

Το Κράτος έγινε… μαγαζάκι τους!

Έγιναν καθαρά εισπρακτικός μηχανισμός και επιδίδονται σ έναν αγώνα συγκέντρωσης πόρων.. ο θεός ξέρει γιατί! Αφού το χρέος δεν πρόκειται ποτέ να το αποπληρώσουμε! Κάθε υπηρεσία του Κράτους δρα ως τιμωρός απέναντι στους πολίτες φροντίζοντας ωστόσο να «χαϊδεύει» τους μεγάλους, εκείνους που το στηρίζουν «οικονομικά» στις εκλογές και όχι μόνο!

Ο πολίτης ξεκίνησε να βάζει το χέρι στην τσέπη και δεν το βγάζει δευτερόλεπτο! Τι κι αν η τσέπη είναι αδειανή, αδηφάγο το Κράτος, ζητά συνεχώς λεφτά αφού όπως αποδείχτηκε αυτά «δεν υπήρχαν!»

Τελευταίο τερτίπι η νομοθετική ρύθμιση που πέρασε το Υποδομών για να προστατεύσει τους μεγαλοεργολάβους, τα συμφέροντά τους και να τιμωρήσει τους κακούς πολίτες οι οποίοι είπαν μετά από τόσο καιρό ΌΧΙ σε κάτι! Η μη πληρωμή διοδίων λοιπόν μετατράπηκε σε τροχαία παράβαση εν μια νυκτί! Έν μια νυκτί υποτίθεται πως το κίνημα του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κάμφθηκε. Ευχαριστημένη η ηγεσία, αν και αν γνώρισε ο Αρκάς Ρέππας τι του σούρνουν στην Αρκαδία θ άλλαζε εκλογική περιφέρεια.

Το Κράτος στέκεται απέναντι στους πολίτες και αυτό δεν άπτεται μόνο των διοδίων. Δείτε τους ηλικιωμένους στο ΙΚΑ, τις λίστες που ουδείς ήξερε που είναι …

Δείτε την φτώχεια να χτυπάει όλο και περισσότερες οικογένειες και την ανεργία πλέον να είναι το κυρίαρχο της εποχής!

Και όμως «λεφτά υπάρχουν!» 600 δις ευρώ καταθέσεις έχουν οι Έλληνες … στην Ελβετία…!

Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς λέει ο λαός, όμως δυστυχώς άλλοι έστρωσαν άχυρα για να κοιμηθούμε πάνω τους εμείς.

Έκαναν το Κράτος μαγαζάκι τους! Ψηφίζουν νόμους , περνάνε ρυθμίσεις, όλα για να εισπράξουν χρήματα αγνοώντας το Σύνταγμα και τα δικαιώματα του κάθε Πολίτη.

Πλέον , Έλλην πολίτη έχεις μονάχα υποχρεώσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close