Δωρεάν συμμετοχή μέσω ΕΣΠΑ Προθεσμία υποβολής
17/07/2020 – 05/08/2020
Οι θέσεις είναι περιορισμένες
Δεν απαιτείται συγκέντρωση δικαιολογητικών Κάντε την Αίτηση από ΕΔΩ  Οδηγίες για την αίτηση Από φέτος και για πρώτη φορά, η συγκέντρωση όλων των απαραίτητων δικαιολογητικών γίνεται αυτόματα από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. με την υπόβολή της αίτησης για το Voucher. Όταν υποβάλετε την αίτηση του Voucher παραπάνω, συμπληρώστε και την παρακάτω φόρμα με Κωδικό GP1212 για να μπείτε σε σειρά προτεραιότητας για την “Παιδεία Εν Δράσει” της Αθλούπολης. Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος
Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “Παιδεία Εν Δράσει” είναι ένας χώρος παιδαγωγικού χαρακτήρα για παιδιά ηλικίας από 5 έως και 12 ετών.

Σκοπός του Κέντρου είναι να απασχοληθούν δημιουργικά τα παιδιά τις απογευματινές ώρες είτε οι γονείς εργάζονται ή όχι.

Το ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΥΠΟΛΗ ξεχωρίζει για το προσεκτικά οργανωμένο παιδαγωγικό πρόγραμμα που προφέρει, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Η συμμετοχή των παιδιών στο ΚΔΑΠ έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ιδιοσυγκρασία τους, καθώς δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσουν αντικείμενα και δραστηριότητες που ήταν άγνωστες ή δεν είχαν πρόσβαση σε αυτές.

Το σωστά δομημένο ΚΔΑΠ ενισχύει την αυτοπεποίθηση των παιδιών, τονώνει την κοινωνικότητα, αναγνωρίζει τα ταλέντα κάθε παιδιού και εξελίσσει τις δεξιότητες τους μέσα από τις δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχουν. 

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών – Αθλούπολη περιλαμβάνει τις παρακάτω δραστηριότητες:
Μπάσκετ

Βόλεϋ

Καλλιτεχνικά εργαστήρια (Ζωγραφική, Χειροτεχνίες κ.α.) Θεατρικό παιχνίδι & Κουκλοθέατρο Μουσικοκινητική αγωγή Μοντέρνο & Παραδοσιακό χορό Αφήγηση παραμυθιών & Φιλαναγνωσία Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική Εργαστήρια πληροφορικής
Ποδόσφαιρο

Εργαστήριο μαγείας Εργαστήρι πειραμάτων Επιτραπέζια παιχνίδια Ελεύθερη ώρα παιχνιδιού Δημιουργική γραφή Κατασκευές με τους μικρούς αρχιτέκτονες Παιχνίδι στα Αγγλικά Yoga kids

Εργαστήρι κόμικς
Είναι πολύ σημαντικό να αναφερθεί ότι συνεργαζόμαστε με την Ε.Ε.Τ.Α.Α. και το πρόγραμμα Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Επομένως, έχουμε τη δυνατότητα να δεχτούμε τα παιδιά που οι γονείς τους θα καταθέσουν το voucher του ΕΣΠΑ για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στη Γραμματεία του Κέντρου.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 
27410-26655
697-7693055
697-6419121