Το «αντίο» του καλλιτεχνικού κόσμου στον Θάνο Μικρούτσικου

0
Óõíáõëßá È. Ìéêñïýôóéêïý, Ì. ÌçôóéÜ, Ã. Êüôóéñá, Ä. ÌðÜóç êáé Ñ. Áíôùíïðïýëïõ «ÐÜíôá ãåëáóôïß êáé ãåëáóìÝíïé» óôï ÄéåèíÝò ÖåóôéâÜë Áñ÷áßáò Ïëõìðßáò ôçí ÐáñáóêåõÞ 23 Áõãïýóôïõ 2013..(EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÓÐÕÑÉÏÕÍÇÓ/ ilialive.gr)

Στη θλίψη βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος έπειτα από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αρκετοί καλλιτέχνες έστειλαν το μήνυμά τους για την απώλεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη μέσα από αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα ζεις για πάντα μέσα από τα τραγούδια σου…», έγραψε ο Δημήτρης Μπάσης, ενώ ο Γιάννης Κότσιρας σημείωσε «καλή ξεκούραση καλέ μου».

Με τη φράση «έχε γειά μαχητή μου» τον αποχαιρετά ο Γιώργος Νταλάρας, για έναν «συγκινητικό άνθρωπο» κάνει λόγο η Ελευθερία Αρβανιτάκη, «θα σας τραγουδάμε για πάντα» υπόσχεται η Πέγκυ Ζήνα, ένα «ευχαριστώ για αυτά που μας έδωσες αδελφούλη μου» εκφράζει η Σοφία Βόσσου, για «μια εποχή που δεν έχουμε άλλα περιθώρια να χάνουμε τις κολώνες μας» μιλά η Νατάσσα Μποφίλιου, «και μεγάλος είσαι και αετός» τονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, «δεν έφυγες Θάνο» γράφει η Σεμίνα Διγενή.

πηγη

Απάντηση