Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου σε συνεργασία με το Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, συμμετέχει για δεύτερη φορά στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση World Travel Market – WTM που πραγματοποιείται στο Λονδίνο στις 5 – 7 Νοεμβρίου 2018. H έκθεση World Travel Market αποτελεί μία από τις σημαντικότερες επαγγελματικές τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως με χιλιάδες εκθέτες από την παγκόσμια τουριστική βιομηχανία να δίνουν δυναμικό παρόν στην έκθεση σε ετήσια βάση. Η Διεθνή Έκθεση πραγματοποιείται στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και συμμετέχουν πάνω από 180 χώρες και περιοχές.

Κατόπιν επίσημης πρόσκλησης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου φιλοξενείται στο stand της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης και εκπροσωπείται από την Κα Ελίνα Πιέτρη, στέλεχος του Οργανισμού παρέχοντας πληροφορίες για τον προορισμό τόσο σε επαγγελματίες τουριστικούς πράκτορες όσο και μεμονωμένους επισκέπτες.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου, η οποία δίνει την δυνατότητα φιλοξενίας των στελεχών εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ και την συνολική άψογη συνεργασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here