Η Βασίλισσα της pop φαίνεται ότι «την είδε»… Kim Kardashian – Σαλος με πρόσφατη εμφάνιση της 60χρονης τραγουδίστριας

Την δόξα της Kim Kardashian φαίνεται ότι ζήλεψε η Madonna, αφού σε πρόσφατη εμφάνισή της η 60χρονη Βασίλισσα της pop είχε να επιδείξει… αρκετά μεγαλύτερο όγκο στην πίσω πλευρά του σώματός της.

Τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και δείχνουν την Madonna να τραγουδά στη σκηνή με τον 13χρονο γιο της, David, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έχουν προκαλέσει σάλο.

Αιτία αυτή τη φορά δεν είναι οι στιλιστικές επιλογές του ποπ ειδώλου, που μπορούν να χαρακτηριστούν ενίοτε ως ακραίες, αλλά η αλλαγή που έχει επέλθει το τελευταίο διάστημα στο σώμα της.

Shay Moore@heyshaymoore

🤦🏽‍♀️Lord, what in the world did Madonna do to her behind?????????????

60 people are talking about this

Όπως μπορεί κανείς να δει στα βίντεο και τις φωτογραφίες, η πίσω όψη της 60χρονης σταρ θυμίζει πλέον… Kardashian, με τα οπίσθιά της να προεξέχουν σε μια διόλου φυσική γωνία από το υπόλοιπο σώμα της.

Πολλοί χρήστες εξέφρασαν απογοήτευση για την απόφαση της Madonna να παρέμβει με αυτόν τον «παραμορφωτικό» τρόπο στο σώμα της, αφού η φιγούρα της ήταν ήδη εξαιρετική για την ηλικία της, λόγω της αγάπης της για τη γυμναστική.

Good Knowman@Homestand2

@Madonna If this is real you look

See Good Knowman’s other Tweets

Πάντως, παρά τον σάλο που προκλήθηκε, η Madonna δεν έχει αποκαλύψει ακόμη εάν όντως έβαλε εμφυτεύματα στα οπίσθιά της ή εάν πρόκειται απλά για «μαξιλαράκια» κάτω από τα ρούχα της, προκειμένου να προκαλέσει για μία ακόμη φορά συζήτηση γύρω από το πρόσωπό της.

m@MDNAOKAY

okay ppl, i wasn’t there and you can go watch the saved livestreams on instagram @/madonnastattoos @/itshibiscus and insta stories @/joshbanero

m@MDNAOKAY

Madonna singing «Can’t Help Falling In Love» with David at the Stonewall in NYC (January 1, 2019) pic.twitter.com/B3k2Yri1Ph

Embedded video

54 people are talking about this

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here