Τοπικά

Τι μπορεί να προσφέρει η ΝΔ στο Νίκα για την Κορινθία;

Εχει κάνει εντύπωση το γεγονός ότι παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε την Κορινθία για να κάνει την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Νίκα, από τότε και παρότι εχουν γίνει συνεδριάσεις της ΝΟΔΕ με θέμα τη στελέχωση του ψηφοδελτίου ακόμα δεν έχουμε ακούσει ποιοι θα ενταχθούν σε αυτό.

Ούτε καν φήμες δεν κυκλοφορούν, την ίδια στιγμή που οι υποψήφιοι του Τατούλη εχουν ανεβάσει στροφές και δινουν αγώνα καθημερινα, δεν έχουμε καν ακούσει κανέναν υποψήφιο να περνά από τα μέσα σαν είδηση.

Γιατί γίνεται αυτό; Γιατί ακόμα από οτι φαίνεται δεν έχουν βρεθεί αυτοί που θα κάνουν το γκελ σε μια περιοχή που υπάρχουν υποψήφιοι που σπάνε τα κοντέρ για τον Τατούλη. Παράλληλα εδώ υπάρχει και το έταιρον φόβητρο αυτό του Γιώργου Δέδε που είναι σίγουρο ότι από την Κορινθία θα πάρει μεγάλο μέρος της δυναμικής του.

Τα μέλη της ΝΟΔΕ σε καμία περίπτωση δε μπορούν να τα βάλουν με τα παλιοσείρια Πισιμίση, Παπαγγελόπουλο, Παπαφωτίου, Λέγκα κτλ. Ακόμα και η νεότερη φρουρά Γκίκας, Γκιάτας κτλ που έδειξαν τη δική τους δυναμικη στις προηγούμενες εκλογές σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να θεωρηθούν αντιμετωπίσιμοι αντίπαλοι από τα στελέχη της ΝΔ στο Νομό που θα καλεστούν να παίξουν τον κομματικό Νίκα. Οσον αφορά το Γιώργο Πετρίτση μένει να δούμε τι θα κάνει αλλά το θεωρώ απίθανο να πάει κόντρα στον Απ. Παπαφωτίου…

Παράλληλα αν εξαιρέσουμε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ που αυτόν τον καιρό μαλλον περισσότερο με τον υποψήφιο δήμαρχο Κορινθίων ασχολείται και όχι με την Περιφέρεια δε νομίζω ότι καπποιος έχει τη δυναμική να σταθεί στις εκλογές της Περιφέρεια.

Με την φημολογούμενη μάλιστα (ως δεδομένη) ενασχόληση του Πελ. Καλλίρη με το Δήμο η ΝΔ ρίχνει λευκή πετσέτα στην Κορινθία αφού κανένας δε μπορεί να παίξει το ρόλο του κράχτη και ταυτόχρονα συσπειρώνει τα στελέχη του Τατούλη υπέρ ενός ενδεχομένου “ανταρτικου ψηφοδελτίου”.

Δυο σε ενα λοιπόν και ο Τατούλης τρίβει τα χέρια με ικανοποίηση. Και σίγουρα δε χολοσκάει για το αν έχασε το χρίσμα της ΝΔ αφού το κράτος είναι αυτός…Τουλάχιστον στις United States of Morias.

Θύμιος Τσαρμπός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close