Επικαιρότητα

Τι μας συμβαίνει υποψήφιοι;;;;

Άκου να δεις τι έχω πάθει … και τόσες νύχτες δεν μπορώ να κλείσω μάτι (που έλεγαν και οι Ζίγκ Ζάγκ πάλαι ποτέ)..ετούτες οι εκλογές εφιάλτης μου έχουν γίνει και τι εφιάλτης… ΦΟΒΕΡΟΣ!

Όπου κι αν γυρίσεις υποψήφιος, είναι και μεγάλος ο αριθμός βλέπετε… όλοι τους ικανοί , άξιοι με μεράκι πάνω απ όλα και αγάπη για τον τόπο τους…

Όμορφα φυλλάδια, με πολλά χρώματα και φίνο χαρτί για εκείνους που έχουν τον… τρόπο τους και φυσικά βιογραφικό πολλών σελίδων … στην υπηρεσία βέβαια όλα αυτά της ψήφου! Επιστέγασμα ίσως του καλού και άξιου βίου… και επιστρατεύονται φίλοι και συγγενείς στον αγώνα ετούτον της ψήφου, όποιος μπορεί να βοηθήσει και να εκθειάσει τον υποψήφιο μας.. ο υποψήφιος ο οποίος σαφέστατα και θέλει να έχει τύχη για να διαδραματίσει ενεργό ρόλο αύριο στα κοινά και να έχει λόγο στο αύριο μας…

Πολλοί από αυτούς νέα ονόματα, άγνωστα ίσως στους πολλούς , δεν τους ξέρουμε λέει ο κόσμος! Μα για ανανέωση δεν μιλάμε; κι από την άλλη πλευρά αν ακούσουμε τα γνωστά ονόματα όλο ωχ και αμάν οι ίδιοι και φτου απ την αρχή είμαστε…. Αυτό τελικά μας συμβαίνει. Κανείς δεν μας αρέσει, πουθενά δεν μας το βρίσκουν, οι ίδιοι βέβαια πολλές φορές δεν ξέρουν υπό ποια σημαία πορεύονται πέραν αυτής της ανεξαρτησίας , στην τελική κάτι ψάχνουμε συνέχεια αλλά τι δεν ξέρουμε!

Αν και μάλλον η πορεία της ψήφου είναι… προδιαγεγραμμένη! Μην γελιόμαστε … όλοι έχουμε και φίλους και συγγενείς υποψηφίους και… υποχρεώσεις σε κάποιους από αυτούς! Κάπως έτσι μήπως δεν βγήκε ο Γιωργάκης; Αν και πολλοί που ακούω τελευταία αναρωτιούνται το πώς της εκλογής κραυγάζοντας «απελθέτω απε μου» εγώ δεν ψήφισα.

Μήπως τελικά δεν μας κοροϊδεύουν μόνο οι πολιτικοί αλλά και εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας; Ίσως να συμβαίνει και αυτό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close