«Μόνο ένα θαύμα θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα», σε αυτήν την παραδοχή φαίνεται ότι κατέληξε υψηλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνομιλία που είχε με τον καθηγητή του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Ξενοφώντα Κοντιάδη.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο κ. Κοντιάδης, μετά από αρκετό καιρό συναντήθηκε με παλιό του φίλο, που πλέον βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Μεταξύ άλλων το υψηλό στέλεχος του κόμματος, εξέφρασε την απαισιοδοξία του για την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι έχουν επίγνωση στην Κουμουνδούρου πως η ήττα πλησιάζει και είναι αναπότρεπτη.

Η ανάρτηση του Ξενοφώντος Κοντιάδη

Πριν από λίγες μέρες συναντήθηκα με έναν παλιό και αγαπημένο φίλο. Υψηλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αναπόφευκτα η σχέση μας επηρεάστηκε από όσα έγιναν την τελευταία τετραετία. Αλλά τέτοιες φιλίες δεν διαλύονται. Ιδού τι έβγαλα από την κουβέντα μαζί του, που όσο κι αν τα υπέθετα ή αν τείνουν να γίνουν κοινός τόπος είχε σημασία να τα ακούσω αρμοδίως…
1. Ξέρουν ότι πλησιάζει αναπότρεπτη η ήττα τους,
2. Είναι απογοητευμένοι από όσα έπραξαν–κοινώς έχουν επίγνωση της πλήρους αποτυχίας τους
3. Βλέπουν το μέλλον της χώρας ζοφερό,
4. Φοβούνται την επόμενη μέρα, φοβούνται ιδίως διώξεις δικαστικές,
5. Παραμένουν αμετανόητοι και ιδεοληπτικοί, αυτό δεν αλλάζει εξαιτίας των προηγούμενων,
6. Ψάχνουν ένα στήριγμα στην Κεντροαριστερά, χωρίς αιδώ ούτε ενοχές.
Είναι ίσως περίεργο, αλλά συμφωνήσαμε για πρώτη φορά εδώ και χρόνια ότι υπάρχουν ευθύνες και ότι μόνο ένα θαύμα θα βγάλει τη χώρα από το τέλμα. Παρ΄όλα αυτά δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι δεν θα ήταν έτοιμοι να ξανακάνουν τα ίδια και μάλιστα πλέον με μια καθαρά καθεστωτική λογική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here