ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ

Το μαθητικό Αναγνωστήριο αποτελεί έναν πρωτοποριακό, ήρεμο και σίγουρο χώρο μελέτης. Τα παιδιά έρχονται στο χώρο μελέτης με τα βιβλία για τα μαθήματα της επόμενης μέρας. Εδώ μελετούν όλα τους τα μαθήματα και φεύγουν διαβασμένα και έτοιμα για το σχολείο.

Τι γίνεται αν το παιδί μου έχει προηγούμενα κενά;

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε! Εντοπίζουμε όποιες αδυναμίες και όποια μαθησιακά κενά έχει ο μαθητής έτσι ώστε με ατομική βοήθεια και πρόγραμμα να καλύψει τα κενά του και να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

Είναι το Μαθητικό Αναγνωστήριο ιδανικό για τον εργαζόμενο γονέα;

Ασφαλώς! Στο Μαθητικό Αναγνωστήριο το παιδί σας θα διαβάζει σωστά και θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένο καθημερινά για το σχολείο. Εσείς απλά αφιερώστε τον ελεύθερο χρόνο σας σε άλλες δραστηριότητες με το παιδί σας.

Αλλά και για τον γονιό που δεν εργάζεται…

Η τεράστια πρόοδος της επιστήμης και η εξειδίκευση σε όλους τους τομείς καθιστά πολύ δύσκολο για τους γονείς να βοηθήσουν σωστά το παιδί τους. Εμπιστευτείτε τα παιδιά σας στους ειδικούς!

Σύγχρονες λύσεις για τα προβλήματα της εποχής μας.

Διανύουμε μια περίοδο με πολλά ερωτηματικά γύρω από την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών μας. Το μαθητικό Αναγνωστήριο σας προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον με καθημερινή υγιεινή και απολύμανση.

Τα γκρουπάκια είναι αυστηρά πέντε παιδιών και οι αποστάσεις είναι οι προβλεπόμενες.Επίσης σας προσφέρουμε τη λύση του διαδικτυακού μαθήματος! 

Η εκπαίδευση αποτελεί έναν από τους τομείς της τεχνολογίας με ραγδαία εξέλιξη, η οποία σε παγκόσμια κλίμακα στρέφεται στην on line  μορφή της, το e-learning.

 Μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα και στην ασφάλεια του γραφείου του ο μαθητής   έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί το μάθημα της ημέρας και να κάνει τις ασκήσεις του με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων. 

Το online πρόγραμμα του Αναγνωστηρίου μας ακολουθεί αυτή την τάση δημιουργώντας ένα φιλικό περιβάλλον μέσα από το οποίο μαθητές και δάσκαλοι συνεργάζονται αρμονικά με κοινό στόχο τη μάθηση.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση πραγματοποιείται με διαδικτυακά μαθήματα ανά τάξη για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Το Αλφαβητάριο Αναγνωστήριο σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα και σας διευκολύνει προκειμένου να απαλλαγείτε από το άγχος του καθημερινού διαβάσματος του παιδιού σας. Επιπλέον αποφεύγετε τις πρόσθετες μετακινήσεις  και ακόμη και αν τα σχολεία διακόψουν τη λειτουργία τους προσωρινά , εμείς δεν κλείνουμε.

Συνεχίζουμε να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου από το έμπειρο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό μας πάντα με γνώμονα τη μάθηση και τη μετάβαση στη γνώση χωρίς κενά.

Τι άλλο μου παρέχει το Μαθητικό Αναγνωστήριο;

Κάθε Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 14.00 μ.μ. λειτουργεί θεατρικό εργαστήρι και ομάδες συμβουλευτικής γονέων.

Το κόστος είναι προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες οικονομικές συνθήκες που όλοι βιώνουμε.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6973397508 και 2741086091

Με εκτίμηση

Η ομάδα του Αναγνωστηρίου