Επικαιρότητα

Τι απαιτείται για παραλαβή συντάξεων ΟΓΑ

Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, που δεν πρόλαβαν να απογραφούν και να ενταχθούν στο νέο σύστημα πληρωμής των συντάξεων, θα παραλάβουν τα χρήματα της σύνταξή τους, για το μήνα Μάρτιο 2011, μέσω λογαριασμού, μέχρι τις 11/03/11, με εντολές πληρωμής, δίμηνης ισχύος, σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση του ΟΓΑ, για την πληρωμή τους στην τράπεζα, οι συνταξιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:

-την αστυνομική τους ταυτότητα και

-απόκομμα ταχυδρομικής επιταγής πληρωμής της σύνταξής τους προηγούμενου μήνα ή το βιβλιάριο υγείας, στα οποία αναγράφεται οΑριθμός Μητρώου Συνταξιούχου.

Για την πληρωμή των συντάξεων επιζώντων μελών, (χηρείας-ορφανικές), υποχρεωτικά θα προσκομισθεί από τους δικαιούχους και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Η διοίκηση του Οργανισμού τονίζει ότι, όσοι δεν έχουν απογραφεί, πρέπει να φροντίσουν άμεσα να απογραφούν, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις και να ομαλοποιηθεί από το μήνα Απρίλιο 2011, η καταβολή των συντάξεών τους, με πίστωση του λογαριασμού τους.

Η ημερομηνία παράτασης απογραφής λήγει στις 11 Μαρτίου 2011, ενώ για την απογραφή απαιτούνται τοΔελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και ο ΑΦΜ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close