Επικαιρότητα

Τα… φορέσατε τα γυαλιά ή ακόμα;;;;;;

Όταν ο κάθε ένας δεν αναγνωρίζει τη στιγμή που θα πρέπει ν αποχωρήσει του… υποδεικνύει την πόρτα ο κόσμος! Μια ματιά στα αποτελέσματα της Κορινθίας και θα καταλάβετε αμέσως τι εννοώ! Ποιοι εκλέγονται και πώς;

Ιδού!

Στο Ξυλόκαστρο Κλαδούχος και όχι Σκούρας τι κι αν η διαφορά είναι κάτι λιγότερο από 100 ψηφοδέλτια! Δήμαρχε των 4 θητειών είναι η στιγμή να καθίσεις σπίτι!

Στη Σικυώνα το μεγάλο χαστούκι! Χωρέμης εκτός από τον πρώτο κιόλας γύρο και Σταματόπουλος δήμαρχος με ποσοστό δυσθεώρητο κοντά στο 65%! Οι κύριοι του Τσουλούφα αποδοκιμάστηκαν για το έργο που… δεν έκαναν!

Στο Βέλο – Βόχα! Αννίβας Παπακυριάκου – ναι συνηθίστε το όνομα – και όχι Θόδωρος Λαμπρόπουλος! Δήμαρχε και πρόεδρε ο… γύρος του θριάμβου που κάνεις όπως κάποτε είχες πει ολοκληρώθηκε και μάλλον ολίγον τι άδοξα! Κάποιος θα λεγε πως ο αμανές ήταν πολύ ψηλά! Δήμο δημιούργησες σε αυτόν όμως… δεν θα δημαρχεύσεις!

Κόρινθος! Πνευματικός και όχι Γιώτης… έβηξε κανείς που έλεγε και η διαφήμιση; 13 μονάδες διαφορά και ουφ οι πεζόδρομοι την γλίτωσαν αφού ο Γιώτης έτσι και έβγαινε θα τους ξήλωνε αφού ήταν έργο Πνευματικού!

Στο Λουτράκι κ Αγίους Θεοδώρους Λογοθέτης και όχι Γκιώνης… Παύλου δε έξω από τον 1ο γύρο… κάποτε οι Λουτρακιώτες επέλεξαν Γκιώνη για αν διώξουν Παύλου (οποία κατάντια που έλεγε και η ταινία) , τώρα επέλεξαν Λογοθέτη, εκείνον που ουδείς ανέμενε για αν διώξουν τον κατά τους πάλαι ποτέ Παυλικούς «Δήμαρχο των έργων!»… του κολυμβητηρίου δηλαδή και… θυμίστε μου ποιού άλλου;;;;;

Αυτά είπε η 2η Κυριακή! Και τα είπε και πολύ φωναχτά! Ας πάει τώρα λοιπόν κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και ας αφεθεί και κανένα καλάμι στο γκαράζ! Εμ πως που έλεγε και ο Χατζηχρήστος! Καλή μας εβδομάδα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close