Τα καλά και τα κακά νέα για το νέο iPhone της Apple (pics)

0

Είναι η δεύτερη φορά που διαρρέουν φωτογραφίες και πληροφορίες για το σχεδιασμό των νέων iPhone κινητών και οι φανατικοί χρήστες της Apple δεν είναι πολύ ενθουσιασμένοι με αυτά που μαθαίνουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από το OnLeaks και το MacRumors, το νέο κινητό που έχει γίνει γνωστό ως iPhone SE2 έχει «παρωχημένο» σχεδιασμό και παρότι η τιμή παραμένει άγνωστη, το νέο κινητό έχει ορισμένα χαρακτηριστικά που είναι πολλά υποσχόμενα.

Τα κακά νέα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OnLeaks, το design είναι παρωχημένο και μοιάζει ίδιο με αυτό των iPhone 6, 6S, 7 και 8, δηλαδή έχει το σχεδιασμό κινητού που κυκλοφόρησε το 2014.
Η οθόνη είναι 4,7 ιντσών με παχύτερη βάση που θα υποστηρίζει Touch ID αισθητήρα.
Ενώ, θα έχει μόνο μία οπίσθια κάμερα.
Τα καλά νέα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OnLeaks το πιο «παχύ» κινητό θα επιτρέπει την επιλογή μεγαλύτερης μπαταρίας, κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη αντοχή χρήσης και διάρκεια ζωής του κινητού.
Το πίσω μέρος του κινητού θα είναι καλυμμένο από γυαλί (όπως και στο iPhone 11) για να υποστηρίξει τη λειτουργία ασύρματης φόρτισης.
Ενώ η κεντρική κάμερα αναμένεται να είναι αντίστοιχη της κεντρικής κάμερας των iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.
Παράλληλα, το iPhone SE2 θα διαθέτει το A13 chip, το οποίο σημαίνει ότι θα είναι το ταχύτερο iPhone της αγοράς, μέχρι την κυκλοφορία του iPhone 12 με λειτουργία Q3.

πηγη

Leave a Reply