Επικαιρότητα

Σύντροφοι χαλαρώστε λίγο!

Τι ήταν και αυτό Κυριακάτικα; πήγαμε που πήγαμε για δουλειά, βλέπετε οι συνεδριάσεις προγραμματίστηκαν για μέρα Κυριακή ώστε από Δευτέρα όλοι να είναι στις θέσεις τους, δεν φτάνει που οι διαδικασίες κράτησαν ώρες πολλές είχαμε και γκρίνιες είχαμε και επαναστάσεις!

Ο λόγος μου για το ΚΚΕ , τα στελέχη του, τις παρατάξεις που κατέλαβαν έδρανα στα συμβούλια, δημοτικά και περιφερειακά.

Οι επικεφαλής μπήκαν με τα «μπούνια» όπως λένε στο χωριό μου και με τις .. ίδιες θα έλεγα όχι ενστάσεις αλλά και διατυπώσεις! Ότι ακούσαμε από τον κύριο Νικολάου στο Δ.Σ Τρίπολης ακούσαμε και από τον κύριο Γιόκαρη στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Βέβαια ο κύριος Νικολάου δεν σηκώθηκε όρθιο ς ούτε φώναζε , ούτε μιλούσε επάνω στον προεδρεύοντα αλλά ούτε και είπε τη λέξη «δικτατορία» όπως ο κύριος Γιόκαρης. Είπε όπως άλλα πολύ ωραία και πολύ ουσιαστικά!

Αμφισβήτησε νόμους και διατάξεις , τον εκλογικό νόμο αφού ως είπε η θέση που του έδωσε δεν αρκεί για να περάσει θέσεις και απόψεις υπέρ του λαού. Και αναρωτιέμαι εγώ …ο λαός δεν ήταν που έδωσε αυτή τη θέση;

Μήπως κάτι δεν κάνετε στελέχη για να σας ψηφίζουν περισσότεροι; Οι παρατάξεις δεν κατέθεσαν πρόταση για προεδρείο , απαρνήθηκαν τις διαδικασίες βάση όμως αυτών θα πρέπει να πορευτούν.

Η ουσία είναι πως έδωσαν στίγμα. Στίγμα καταγγελτικό από την αρχή , αντιδραστικό και μανούρας επιτρέψτε μου χωρίς λόγο.

Σε περίπου ίδιο μήκος και ο Κώστας Γεωργακόπουλος! Λέτε να επηρεάστηκε επειδή καθόταν δίπλα από τον Νικολάου;

Επιτρέψτε μου πάντως θεωρώ πως οι παρατάξεις του ΚΚΕ περιθωριοποιούνται μονάχες τους! Στο Δ.Σ Τρίπολης η παράταξη Δελφάκη ψήφισε τον κύριο Νικολάου για την επιτροπή ποιότητας ζωής ο ίδιος όμως… μονοκούκι!!!! Η αιτία; Ως είπε δεν εμπιστεύεται κανέναν! Μήπως εν τέλει το κόμμα διακατέχεται από εκείνη την αρρώστια που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν παντού εχθρούς;;;;

Δυστυχώς η αρχή δεν ήταν καλή και δεν το εννοώ όπως το εννόησαν τα στελέχη του ΚΚΕ που πολλάκις το ανέφεραν! Καλή μας χρονιά και καλό τους κουράγιο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close