Συνεχίζει το γαϊτανάκι της παραπληροφόρησης σχετικά με τα αδεσποτα στον Ασσο

1

Κάποιοι που ως μοναδικό στόχο έχουν να βλάψουν την περιοχή συνεχίζουν να παραπληροφορουν την κοινή γνώμη σχετικά με την αντιμετώπιση των αδέσποτων στην περιοχή.

Έτσι φυσικό είναι να υπάρχουν αντιδράσεις όπως η παρακάτω:

📘 ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΦΠΟ

📘Προς
τον Δήμαρχο Κορινθίας κ. Β. Νανόπουλο

Κοινοποίηση
Τοπικό Συμβούλιο Άνω Άσσου
Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου
Α.Τ Βραχατίου
Διεύθυνση Προστασίας Ζώων ΥΠΑΑΤ
Γραμματεία Υφυπουργού Εσωτερικών

📘Θέμα: Σίτιση αδέσποτων

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Διανύοντας τον 21ο αιώνα ήτοι το έτος 2020 και ανήκοντας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια είναι αδιανόητο εκλεγμένοι σύμβουλοι του Δήμου σας να προβαίνουν σε απαράδεκτες και παράνομες απειλές και πράξεις κατά πολιτών , οι οποίοι σε πείσμα της παρακμιακής εποχής μας διακατέχονται από αξίες και ιδανικά .

Ειδικότερα αναφερόμαστε στο τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Άνω Άσσου Κορινθίας , το οποίο σύμφωνα με την καταγγελία φιλόζωων δημοτών, παρεμποδίζει το έργο τους με διάφορες τακτικές όπως στέλνοντας επιστολές σε πολίτες της κοινότητας επειδή σιτίζουν αδέσποτα και τους ζητά να παραδεχτούν την πράξη τους (!!!) και να σταματήσουν να βοηθάνε τους εθελοντές πολίτες που φροντίζουν αδέσποτα , ενώ γείτονες ενθαρρυμένοι από την στάση αυτή του τοπικού συμβουλίου προβαίνουν σε απειλές εναντίον συμπολιτών τους .

Ειλικρινά δυσκολευόμαστε να βρούμε σε ποια ιστορική χρονική περίοδο μπορούμε να εντάξουμε τέτοιες συμπεριφορές .
Για τον λόγο αυτό ζητάμε επισταμένως να προβείτε στις απαιτούμενες και δέουσες εκείνες ενέργειες ώστε να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές ,που στιγματίζουν την ανθρωπιά και τον πολιτισμό μας.

Αναμένοντας την παρέμβασή σας για να λήξει αυτή η κατάσταση ,ώστε σε δεύτερη φάση να περάσουμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία μαζί με τους εθελοντές της περιοχής Άσσου και του φιλοζωικού συλλόγου ΚΟ ΠΡΑ Π

Φιλικά ,
Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία (70 Σωματεία)

Εμείς αναρωτιόμαστε. Οι φιλοζωοι της περιοχής δεν έπρεπε να έχουν ενημερώσει ότι το “οι απειλές” που επικαλούνται δεν προέρχονταν ούτε από τη δημοτική αρχή , ούτε πολύ περισσότερο από το τοπικό συμβούλιο Άσσου.

Κάποιοι εξακολουθούν να χρησιμοποιούν χυδαία προβοκάτσια κατά των διοικούντων του Δήμου με σκοπό να προκαλέσουν εντυπώσεις.

Πίσω από τα γεγονότα πλέον δεν κρύβουμε το φόβο μας ότι βρίσκονται και ντόπιοι “παράγοντες” που κρύβονται πίσω από τη μάσκα του φιλοζωου και δημιουργούν μια εικόνα ψευδή για μια πόλη που σέβεται τις ζωές όλων των ζώων δεσποζομενων και αδέσποτων.

Στο βωμό του να προκαλέσουν ζημιά στη δημοτική αρχή της πόλης δε διστάζουν να στοχοποιήσουν όλους τους πολίτες.

Μόνο ντροπή….

1 COMMENT

  1. “Μία πόλη που σέβεται τις ζωές όλων των ζώων δεσποζομενων και αδέσποτων”..;;;;
    Μάλλον δεν ζείτε στην Κόρινθο!!!

Leave a Reply