Οι συναγερμοί αποτελούν το σημαντικότερο και πιο απαραίτητο αξεσουάρ του αυτοκινήτου σου, μιας και οι κλοπές αυτοκινήτων είναι ένα φαινόμενο που δεν λέει να εκλείψει.

Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια έχει κάνει βήματα προόδου, καθώς τα αντικλεπτικά συστήματα που υπάρχουν στην αγορά, παρέχουν πλήρη ασφάλεια και μεγάλη σιγουριά.

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι οι ίδιες οι εταιρείες εξελίσσουν συνεχώς τα προϊόντα τους, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο σε σένα για να επιλέξεις το καλύτερο.

Οι πιο δημοφιλής συναγερμοί αυτοκινήτωναυτήν τη στιγμή είναι οι εξής:

  • Σύστημα με κλίση στο κινητό – Έχει έιδικό εξάρτημα που σε περίπτωση παραβίασης ή εντοπισμού ήχου εντός του οχήματος, καλεί άμεσα στο κινητό σου τηλέφωνο.

  • Μπαστούνι με συναγερμό – Σε περίπτωση παραβίασης της κλειδαριάς ενεργοποιείται η σειρήνα. Ο συναγερμός απενεργοποιείται μόνο με ειδικό κλειδί.

  • Κραδασμικός συναγερμός με τηλεχειριστήριο – Ενεργοποιείται με την ανίχνευση χτυπημάτων. Ο συναγερμός οπλίζει και αφοπλίζει μέσω του τηλεκοντρόλ που το συνοδεύει.

  • Σύστημα εντοπισμού μέσω δορυφόρου GSM/GPRS – Η χρήση γίνεται μέσω κινητού ή μέσω υπολογιστή. Σε περίπτωση κλοπής έχεις σε ζωντανό χρόνο και μέσω ίντερνετ άμεση πρόσβαση σε ημερομηνία, ώρα, θέση και ταχύτητα του οχήματος σου. Υπάρχει δυνατότητα πλήρης ρύθμισης μέσω sms.

Η αγορά ενός συναγερμού είναι το ουσιαστικότερο αξεσουάρ του αυτοκινήτου σου.

Τα προαναφερόμενα αντικλεπτικά συστήματα θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το πιο προσιτό για το όχημα σου.

Αγόρασε σήμερα τον καλύτερο συναγερμό από την ενημερωμένη λίστα του SavelTrade και θωράκισε το αυτοκίνητο σου από όλους τους επίδοξους κλέφτες.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here