Στη σύλληψη του διεθνούς φήμης DJ, Ντέιβιντ Μοράλες, προχώρησαν οι ιαπωνικές αρχές με την κατηγορία της κατοχής κι εμπορίας ναρκωτικών ουσιών. Οι αρχές συνέλαβαν τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό αφότου οι τελωνιακές αρχές έκαναν έρευνα στα πράγματά του κι ανακάλυψαν μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στις αποσκευές του.

Σύμφωνα με τις ιαπωνικές αρχές στις αποσκευές του βραβευμένου του Μοράλες 0,30 γραμ. του ναρκωτικού MDMA,. Η έρευνα από τις τελωνειακές αρχές πραγματοποιήθηκε αμέσως μόλις ο μουσικός έφτασε στο αεροδρόμιο της Φουκουόκα, στο βόρειο τμήμα του Κιούσου, στην Ιαπωνία. .

Ο Μοράλες έφτασε στην Φουκουόκα το Σάββατο με απευθείας από το Χόνγκ Κόνγκ.

Σύμφωνα με την ιαπωνική εφημερίδα The Asahi Shimbun, ο Μοράλες αρνείται κάθε αδίκημα και είπε στην αστυνομία πως τα ναρκωτικά δεν άνηκαν στον ίδιο αλλά κάποιος άλλος τα τοποθέτησε στη βαλίτσα του.

Να σημειωθεί ότι ο Μοράλες είχε προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο Τόκιο το Σάββατο, αλλά έκανε μια στάση στη Φουκουόκα για να συναντήσει εκεί τους διοργανωτές της εκδήλωσης να συναντηθεί με τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ο Ντέιβιντ Μοράλες θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους DJs και έχει παίξει στα διασημότερα κλαμπ όλου του κόσμου κατά την διάρκεια της καριέρας του.

Έχει διασκευάσει και συνθέσει πάνω από κομμάτια για καλλιτέχνες όπως ο Μάικλ Τζάκσον, η Αρίθα Φρανκλιν, οι U2 και η Ουΐτνει Χιούστον.

Το 1999 κέρδισε το βραβείο Grammy για την καλύτερη ρεμίξ ηχογράφηση club mix του My All της Μαράϊα Κάρεϊ.

πηγη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here