Συνάντηση του προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Κόρινθος με τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας

0

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση είχαν ο πρόεδρος του ρόταρυ της Κορίνθου κ Νεκτάριος Κωσταρίδης με τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αναστάσιο Γκιολή στο γραφείο του στην Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας.
Οι δύο άνδρες μίλησαν για τα προγράμματα που τρέχει ο οργανισμός όσον αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, την καταπολέμηση της ανεργίας και το ανθρωπιστικό έργο του οργανισμού παγκοσμίως.
Ο κ. Γκιολής ζήτησε από το Δ.Σ. του Ομίλου να γίνουν κοινές δράσεις σε συνεργασία και με άλλους ομίλους για να τρέξουν προγράμματα υγειονομικά και προώθησης απασχόλησης.
Σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας οι Ροταριανοί προσφέρουν εντελώς δωρεάν εξετάσεις σε συνεργασία με κορυφαίους γιατρούς.
Άλλωστε στο παρελθόν ο Ροταριανός Όμιλος Κόρινθος είχε κάνει ημερίδα για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια και είχανε γίνει δωρεάν εξετάσεις σε πάνω από 100 άτομα στο Κιάτο Κορινθίας ενώ πρόσφατη είναι και η ημερίδα που είχε διεξαχθεί στην Κόρινθο για τον καρκίνο του προστάτη.
Αυτή ήταν μία πρώτη γνωριμία που όμως έδωσε πολλές υποσχέσεις και είμαστε σίγουροι ότι στο προσεχές μέλλον θα δούμε και τα πρώτα αποτελέσματα.

Απάντηση