Επικαιρότητα

Συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Δήμου Σικυωνίων

Στη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής Φορέων Δήμου Σικυωνίων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 12.2.2011 και ώρα 7 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου (κτίριο ΚΟΔΕΣ πρώην ΔΕΑΠΑΣ), συζητήθηκε η οργανωτική δομή, η εκπροσώπηση των φορέων και η λειτουργία του Συντονιστικού Σικυώνιων Φορέων.

Απόρροια της συζήτησης μεταξύ άλλων, ήταν και η απόφαση για άμεση δημιουργία ιστολογίου (blog) στο διαδίκτυο του Συντονιστικού, όπου θα παρουσιάζονται όλοι οι φορείς που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Σικυωνίων, κατάλληλα κατηγοριοποιημένοι, έτσι ώστε να παρέχονται σε όλους του πολίτες έγκυρες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις δραστηριότητές τους. Επίσης στο ιστολόγιο θα υπάρχει και θεματική παρουσίαση των κύριων τομέων δράσης των φορέων, όπως π.χ. παιδεία, πολτισμός, νεολαία, αθλητισμός, περιβάλλον, ποιότητα ζωής, ανάπτυξη, κλπ., καθώς και ημερολόγιο (ατζέντα) των δραστηριοτήτων των φορέων.

Επιπλέον προγραμματίστηκε η επόμενη ανοιχτή θεματική διαβούλευση για τον Πολιτισμό, για την Κυριακή, 27/2/2011, ώρα 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου (κτίριο ΚΟΔΕΣ, πρώη ΔΕΑΠΑΣ, Κλεισθένους 57, ισόγειο).

Καλούνται όλοι οι φορείς που ασχολούνται με τον πολιτισμό στο δήμο Σικυωνίων σε προπαρασκευαστική συνάντηση των εκπροσώπων τους, το Σάββατο, 19/2/2011 και ώρα 7.30 μ.μ. στον ίδιο χώρο (Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου), για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της διαβούλευσης για τον πολιτισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close