Συλλυπητήρια επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Βασίλη Νανόπουλο

0

Τα θερμά συλλυπητήριά τους προς τον δήμαρχο Κορινθίων, Βασίλη Νανόπουλο και την οικογένειά του, για τον αιφνίδιο θάνατο της συζύγου του Αγγελικής Γιώτη – Νανοπούλου, εκφράζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και η πρόεδρός της, Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη.

Το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Κορινθί

«Σεβόμενοι το πένθος του Δημάρχου και των οικείων του, η αναλυτική ενημέρωση για την περιοδεία θα πραγματοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής.

Η κυρία Αγγελοπούλου βρέθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Κορίνθου και παρέθεσαν από κοινού με το δήμαρχο κ. Νανόπουλο συνέντευξη Τύπου για τα 200 χρόνια του ελληνικού κράτους.Παρόντες ήταν ο πολιτικός κόσμος της Κορινθίας, όλοι οι δήμαρχοι, ο υπουργός κ. Νίκος Ταγαράς η βουλευτής κ. Μαριλένα Σουκουλη και πλήθος δημοσιογράφων.

Το τραγικό γεγονός έγινε γνωστό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης αντιπροσωπείας της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» στην Κορινθία

Η κ. Αγγελοπούλου στο άκουσμα της θλιβερής είδησης έσπευσε αμέσως στο Νοσοκομείο Κορίνθου να συμπαρασταθεί στον κ. Νανόπουλο.

Leave a Reply