Επιστολή /απάντηση στον Δήμαρχο Κορίνθου κατοίκων της περιοχής Κανταρέ

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Με την επιστολή μας αυτή θα θέλαμε να απαντήσουμε στις δηλώσεις που κάνατε το Σάββατο 18 Αυγούστου σε απάντηση στις δηλώσεις/διαμαρτυρίας μας ως μονίμων κατοίκων της περιοχής Κανταρέ, σχετικά με την κατάσταση της παραλίας.

Σε αντίθεση των όσων δηλώσατε θέλουμε να υπογραμμίσουμε ότι, η διαμαρτυρία μας αυτή δεν ειχε ως στόχο τη Δημοτική Αρχή και εσάς προσωπικά και σε καμία περίπτωση, δεν έγινε για αυτοπροβολή μας.

Με ευχάριστη έκπληξη, διαπιστώσαμε λίγες μέρες αργότερα ότι η διαμαρτυρία μας αυτή είχε σαν αποτέλεσμα η Δημοτική Αρχή να προβεί σε καθαρισμό μιας μικρής περιοχής κατά μήκος των γραμμών και συγκεκριμένα μπροστά την έκθεση Ταγαρά και στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Όμως το πρόβλημα του καθαρισμού της παραλίας παραμένει όσον αφορά τα σκουπίδια τα οποία είχαμε συγκεντρώσει ως κάτοικοι της περιοχής στα οποία όμως προστίθενται καθημερινά και άλλα σκουπίδια από τους λουόμενους.

Τονίζουμε ότι, ως κάτοικοι της περιοχής Κανταρέ, στόχος της διαμαρτυρίας μας ηταν και είναι μια καθαρή παραλία στο σύνολο της και πέραν των καταστημάτων, τα οποία όπως δήλωσαν, επιλαμβάνονται μόνοι τους την καθαριότητα των χώρων τους.

Η κίνηση μας αυτή δεν είχε καμία κομματική απόχρωση, απλώς εκθέσαμε την κατάσταση ως έχει και εκφράσαμε τη βούληση μας για μια καθαρή παραλία και ένα υγιές περιβάλλον εν γένει και που δεν θα εξαρτάται από ενέργειες που γίνονται όταν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη και μόνο.

Άλλωστε και κατά το παρελθόν έχουμε κατ επανάληψη διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση καθαριότητας της περιοχής, η οποία ειχε φτάσει σε κατάσταση που δεν τιμούσε την δημοτική Αρχή Κορίνθου.

Οι κάτοικοι της περιοχής Κανταρέ

Ασπρούδης Αθανάσιος

Γιαλούρη Σπυρούλα

Ανανιάδη Χριστίνα

Ανανιάδης Θεόδωρος

Κουλαχιώτης Βασίλειος

Τουβλά Μαίρη

Τουβλάς Ευστράτιος

Κουνινιώτη Αικατερίνη

Κουνινιώτης Νικόλαος

Μαρούλη Μαρία

Αλιμέρκας Χρήστος

Ζιάκας Σταύρος

Ανανιάδης Αλέξανδρος

Σακελαρίδης Ανδρέας

Παντελιδάκη Μερσίνη

Επιβατεινός Παναγιώτης

Αλιμέρκα Μαρία

Ασπρούδη Φωτεινή

Γιαλούρης Νίκος

Γιοβάς Παναγιώτης

Αιβαλιώτης Δημοσθένης

Ανανιάδου Αλεξία

Ζάκας Ηλίας

Χατζοπούλου Ασημήνα

Ekorinthos.gr: Σας θυμίζουμε το σχετικό ρεπορτάζ

Πατήστε εδώ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here