Επικαιρότητα

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων

 

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων της κυβέρνησης και κυρίως των περικοπών μισθών και της προώθησης της εργασιακής εφεδρείας οργανώνουν σήμερα ηΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ – ΟΤΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Συγκεκριμένα, η ΑΔΕΔΥ προγραμματίζει συγκέντρωση στις 12:00, καλώντας σε μαζική συμμετοχή. Τονίζει μάλιστα πως «η πολιτική που ακολουθούν κυβέρνηση και τρόικα μέρα με την ημέρα μας καταδικάζει όλους στη φτώχεια, μας οδηγεί στην εξαθλίωση και τη Δημόσια Διοίκηση στη διάλυση».

Υπενθυμίζεται ότι το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξη 24ωρη απεργία στις 6 Οκτωβρίου, καθώς και τρίωρη παναττική στάση εργασία μεθαύριο, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, για όλο το Δημόσιο (12:30 – λήξη ωραρίου).

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, τις απολύσεις και το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, προγραμματίζει για σήμερα στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Παράλληλα, συλλαλητήριο στις 10.30 το πρωί στην Ομόνοια οργανώνουν οι μαθητές, διεκδικώντας βιβλία, καθηγητές και κονδύλια για την παιδεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close