Οι στρατιωτικές τσάντες, τα σακίδια πλάτης και το τσαντάκι μηρού, είναι όλα όσα θα αυξήσουν τον αποθηκευτικό χώρο, ενός δραστήριου ατόμου. Γνώρισε τα!

Ο αποθηκευτικός χώρος είναι απαραίτητος σε πολλές δραστηριότητες. 

Είτε είσαι φαντάρος, είτε εργαζόμενος σε σώματα ασφαλείας, είτε κάνεις κάμπινγκ αυτό που χρειάζεσαι είναι σακίδια  πλάτης με στρατιωτικές προδιαγραφές τα οποία θα σου προσφέρουν την απαραίτητη ανθεκτικότητα και χωρητικότητα που χρειάζεσαι.

Έλα να γνωρίσεις τι λύσεις υπάρχουν για εσένα

Στρατιωτικές τσάντες

Οι στρατιωτικές τσάντες βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και αποτελούν την κατάλληλη λύση για τον οποιοδήποτε αναζητά αξιοπιστία, πολλές θήκες, λειτουργικότητα και φυσικά αντοχή. Μπορείς να τις βρεις σε διάφορα χρώματα, αλλά και παραλλαγή. Σκοπός τους είναι να σου προσφέρουν τη δυνατότητα να κουβαλήσεις όσα πιο πολλά μπορείς, αλλά και να βρίσκεις αυτό που θες στη στιγμή καθώς διαθέτουν πολλές εσωτερικές και κρυφές θήκες.

Στρατιωτικά σακίδια πλάτης

Τα στρατιωτικά σακίδια πλάτης, είναι τα λεγόμενα backpack τα οποία είναι σχεδιασμένα για τα σώματα ασφαλείας. Φυσικά μπορεί να τα αγοράσει και ένας πολίτης. Βγαίνουν σε διάφορα μεγέθη και είναι η κορυφαία επιλογή για τον άνθρωπο που χρειάζεται οργάνωση. 

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πόλη, αλλά και σε ειδικές περιπτώσεις όπως η ορειβασία καθώς έχουν πολύ αντοχή και προσφέρουν πολλές λύσεις για την αποθήκευση. Επιπλέον κρατούν σταθερά τα πράγματα στο εσωτερικό τους, ενώ κάποια είναι και αδιάβροχα. Είναι σίγουρο πως θα τα λατρέψεις, ενώ θα τα βρεις σε ότι χρώμα θες!

Τσαντάκι μηρού

Το τσαντάκι μηρού είναι μία πολύ έξυπνη και καινοτόμα λύση για να έχεις αυτό που χρειάζεσαι στη στιγμή, χωρίς να ψάχνεις. Είναι απαραίτητα στο στρατό, ώστε ο ένοπλος να έχει γρήγορη πρόσβαση σε οτιδήποτε χρειαστεί στο πεδίο της μάχης. Η μεγάλη τους επιτυχία στο μέτωπο, τα έφερε και σε άλλες δραστηριότητες, όπως τα σπορ στη φύση και την εξερεύνηση. Μπορείς να βάλεις μέσα τους πυξίδα, εξαρτήματα ορειβασίας, φακούς, είδη επιβίωσης και πολλά άλλα τα οποία θα σου είναι απαραίτητα και δεν θα έχεις την άνεση ή τον χρόνο να τα αναζητήσεις σε κάποιο back pack.