Στοίχημα: Επιλογές από Λευκορωσία! 

0

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Καλό μήνα με υγεία και τύχη! Μια ξεχωριστή Πρωτομαγιά αυτή, αλλά θα μας δώσει και λόγω του καιρού και λόγω της νέας εποχής αισιοδοξία και θα διατηρήσουμε την υπομονή μας και τη λογική μας. Η μέρα επιτάσσει αγώνα, επανάσταση, διεκδίκηση και ο καθένας ας αντιληφθεί όπως θέλει το νόημα αυτό. Εμείς από μεριάς μας είμαστε εδώ για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τους ωραίους αγώνες που προσφέρει η μέρα. Έχει πολλή Λευκορωσία το πρόγραμμα, τόσο στην Πρέμιερ Λιγκ όσο και στη λίγκα των Ρεζέρβων και θα στοχεύσουμε και στις δύο λίγκες. Έχουμε μια επιλογή τριών αγώνων και αντίστοιχα τρεις επιλογές, δηλαδή, μία για κάθε αγώνα. Δε θα πρέπει να ανοιχτούμε, δεν πρέπει να ρισκάρουμε. Όσοι ακολούθησαν το ρίσκο της Αλτίν Ασίρ χθες από το Τουρκμενιστάν, του μοναδικού ματς της ημέρας δικαιώθηκαν απόλυτα, αλλά κάθε μέρα παίζουμε διαφορετικά. Δύο αγώνες από τη λίγκα με τις δεύτερες ομάδες, λοιπόν, και μία επιλογή από την Πρέμιερ Λιγκ με χρονική σειρά. Πάμε να δούμε ανάλυση και προτάσεις:

Δυναμό Μινσκ 2- Σλατσκ 2 (13:00):

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Λίγκας των Ρεζέρβων και το παιχνίδι της πρωτοπόρου Δυναμό Μινσκ 2 με την Σλατσκ 2. Δύο ομάδες με διαφορές των αντίστοιχων μεγάλων ομάδων και αντίθετες σχεδόν πορείες που όμως κάνουν το δικό τους αγώνα. Η Δυναμό Μινσκ 2 είναι εξαιρετική σε 4 αγώνες με 4/4 των νικών και 16 βαθμούς ενώ αυτό που προκαλεί τρόμο είναι οι 5άρες και 4άρες που μοιράζει με ευκολία. Συγκεκριμένα έχει 19 γκολ σε 4 αγώνες και έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ. Πολύ μεγάλο ερωτηματικό το αν θα καταφέρει και πώς η Σλατσκ 2 να της βάλει γκολ, αφού υπάρχει ένα ασύλληπτο στατιστικό ότι στους 6 αγώνες που έχουν παίξει μεταξύ τους σε κανέναν δεν σκόραρε! Μάλιστα, δέχθηκε και σωρεία γκολ. Η Δυναμό είναι επίσης αήττητη για πάνω από 8 μήνες. Η Σλατσκ 2 είναι μέτρια ομάδα, με καλή επίθεση αλλά κακή άμυνα. Με το που προηγηθεί η Δυναμό, ίσως καταρρεύσει. Πιστεύω και σε αρκετά γκολ. Πάμε με τον συνδυασμό. 1+NG στο 1.57 (Stoiximan).

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση της bet365.

Μινσκ 2- Τορπέντο Ζόντινο (13:00):

Συνεχίζουμε με τις δεύτερες ομάδες και πάμε στον αγώνα της Μινσκ 2, που είναι δεύτερη και χαρακτηρίζεται από μια πολύ καλή επίθεση αλλά είναι ευάλωτη αμυντικά. Η Ζόντνινο είναι πιθανόν να σκοράρει και μάλιστα πολύ πιθανό, αφού είναι μια πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Η Μινσκ παίζει σχετικά καλά το τελευταίο διάστημα αλλά η φόρμα της Ζόντινο θα της δημιουργήσει προβλήματα και δη αμυντικά. Είναι μια ομάδα που έχει ολοκληρωμένο ρόστερ, είναι σκληροτράχηλη αλλά δεν είναι συμπαγής με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς. Υπάρχει δέλεαρ και ελπίζουμε να είναι και ορεξάτες οι ομάδες. GG+over στο 1.75 (Stoiximan).

Βίγκβαμ Σμολέβιτσι – Ενερτζέτικ/BGU Μινσκ (16:00):

Ολοκληρώνουμε με την Πρέμιερ Λιγκ και έναν αγώνα που διεξάγεται ανάμεσα σε δύο κακές ομάδες που βρίσκονται σε θέσεις που δεν τις επιτρέπουν να διεκδικούν πολλά, ειδικά η Βίγκβαμ. Η Βίγκβαμ, η οποία σήμερα θα δώσει τον αγώνα της , όπως συνηθίζει, σε ουδέτερο γήπεδο, είναι στις τελευταίες θέσεις, έχει κακή άμυνα και τραγική επίθεση και δεν μπορεί να φτάσει ψηλότερα. Είναι ομάδα που δεν μπορεί να αναπτυχθεί και μοιραία χάνει βαθμούς. Η Ενερτζέτικ τρόμαξε στην αρχή πολλούς, αλλά δεν συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο, αφού έχει δεχθεί 3 διαδοχικές ήττες. Είναι κρίσιμος αγώνας, πρέπει να ανέβει για να φτάσει πιο ψηλά αλλά από την άλλη η Βίγκβαμ πέφτει. Μεγάλο το κίνητρο, αλλά με προβληματικές επιθέσεις, άγνωστο αν θα σκοράρουν και οι δύο. Πάμε με τα λίγα γκολ. Under 2.5 (Stoiximan). Καλή τύχη!

Leave a Reply