Επικαιρότητα

Σου δίνουν τόση δύναμη που δεν θέλεις τίποτα άλλο!!!

Λίγες ημέρες έμειναν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Οι βιτρίνες, έχουν αρχίσει να στολίζονται εορταστικά και να φοράνε τα καλά τους. Λαμπάκια, αστέρια, αγγελάκια μαγεύουν μικρούς και μεγάλους και χριστουγεννιάτικα στήνονται σε όλη την πόλη.

Ο καιρός ωστόσο δεν έχει μπει και αυτός στο όλο κλίμα των ημερών. Κάποιοι κυκλοφορούν ακόμα με κοντομάνικα, που λέει ο λόγος και το μαύρισμα του καλοκαιριού δεν λέει να φύγει.
Τα ψώνια όμως γίνονται με μεγάλη προσοχή. Η οικονομία ως τρόπος ζωής δεν αφήνει σχεδόν κανένα από εμάς να παρεκτρέπεται.
Τα παιδιά είναι οι μόνοι που μετρούν τις μέρες με αγωνία και δεν είναι μόνο τα δώρα που θα τους προσφέρουν οι μεγάλοι αλλά και οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές που είναι και το μεγαλύτερο δώρο και το μόνο που τους δίνει και την μεγαλύτερη χαρά.
Περιμένουν και τα κάλαντα και το επιπλέον χαρτζιλίκι που θα τους εξασφαλίσουν και χαμογελούν.

Βλέποντας αυτά τα χαμόγελα τους αρκεί!!! Σου δίνουν τόση δύναμη που δεν θέλεις τίποτα άλλο!!! Ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα προβλήματα (εμπόριο, κρίση, πολιτική)που απασχολούν τους “μεγάλους».
Μέσα από τα παιδιά γίνεσαι και εσύ πάλι παιδί!!!!! Ξαναθυμάσαι τα δικά σου παιδικά χρόνια και ξαναγεννιέσαι!!!!
Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη για λίγο αυτά που μας απασχολούν και ας δούμε μέσα από τα μάτια των παιδιών, πως πραγματικά βλέπουν εκείνα τα δικά τους Χριστούγεννα!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close