Επικαιρότητα

Ρεκόρ όλων των εποχών φέτος!

 

Ρεκόρ κάθε εποχής αναμένεται να καταγράψει φέτος η τουριστική κίνηση στο νησί της Ρόδου, ενώ αντίστοιχα καλά αποτελέσματα καταγράφονται σχεδόν σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των τουριστικών παραγόντων του νησιού, οι αφίξεις τουριστών στο νησί της Ρόδου αναμένεται ότι θα ξεπεράσουν τα 2.500.000, γεγονός που θα αποτελέσει την καλύτερη χρονιά στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού.

Με βάση τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, στο 9μηνο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου οι αφίξεις τουριστών ήταν αυξημένες κατά 20,87% σε σύγκριση με πέρσι, γεγονός που επιβεβαιώνει τις εκτιμήσεις που υπάρχουν. Όπως προέκυψε από την επεξεργασία των στοιχείων στο νησί ήρθαν με πτήσεις 1.605.961 άτομα, έναντι 1.328.695 ατόμων το 2010.
Τα σκήπτρα κρατούν οι Άγγλοι, και ακολουθούν Γερμανοί και Ιταλοί ενώ στην τέταρτη θέση ανέβηκαν και διατηρούνται οι Ρώσοι. Όλες ανεξαιρέτως οι αγορές και κυρίως οι παραδοσιακές εμφανίζουν αύξηση εκτός από την αγορά της Αυστρίας, η οποία φέτος ακολούθησε πτωτική πορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close