Πώς περιγράφει το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του ο ντελιβεράς

0

Από post στο Facebook του θύματος.

Καλησπέρα σας
Ονομάζομαι Κουμουτσος Παναγιώτης.
Μένω στην πόλη της Κορίνθου και εργάζομαι ως διανομέας στον χώρο της εστίασης..
Πριν 6 περίπου μήνες εργαζομουν σε ένα ψητοπωλείο με την επωνυμία “χχχ” που εδρεύει στην οδό χχχ.
Εργαζομουν χωρίς ασφάλεια, αφού ο εργοδότης δεν είχε προβεί στην αναγκαία αναγγελία της σύμβασης μου στο ΙΚΑ, όπως εξάλλου ήταν υποχρεωμένος να κάνει.
Ως εκ τούτου δεν μου είχε επικολλήσει τα ανάλογα ένσημα.
Λόγο της οικονομικής κρίσης και δεδομένου ότι διαβιωνω μόνος μου, δεν είχα άλλη επιλογή εργασίας η οποία ήταν και το μοναδικό μου έσοδο καθώς δεν έχω άλλη πηγή εισοδήματος εκτός από την εργασια μου.
Επειδή σταμάτησε να με πληρωνει από τον μήνα (????) και δεν μου κατέβαλε τα ημερομίσθια 3 εβδομάδων αναγκαστικά να παραιτηθώ και να ψάξω για νέα εργασία.
Οι υποχρεώσεις που δημιουργήθηκαν λόγο της μη καταβολής της αμοιβής μου ήταν πολλές και ο πρώην εργοδότης μου χχχ συμφώνησε, για να μην πάρει νομικές προεκτάσεις η υπόθεση, να μου καταβολή την αμοιβή μου τμηματικά.

Σήμερα στις 28/5 και ώρα 12:30 πήγα στο μαγαζί του προκειμένου να λάβω τμήμα της οφειλόμενης αμοιβής μου ώστε να μπορέσω να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, που έχουν δημιουργηθεί για τέλος του μήνα.

Αρνήθηκε να με πληρώσει και με αντιμετώπισε απαξιωτικά και με άφησε να περιμένω έξω στο πεζοδρόμιο.
Καθώς περίμενα στο πεζοδρόμιο πέρασε ένας συνάδελφος διανομέας και αφού με χαιρέτησε με ρώτησε τι κάνω εκεί και του απάντησα ότι περιμένω μήπως μου δώσει κάποια χρήματα ο εργοδότης από τα οφειλόμενα.

Ο πρώην εργοδότης μου άκουσε την συζήτηση και αφού με κάλεσε να μπω στο μαγαζί με βούτηξε από τον λαιμό και με κόλλησε πάνω στο ψυγείο του καταστήματος και με χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο.
Εγώ αιφνιδιάστηκα αφού δεν είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς μεταξύ μας.
Μαζεύτηκε κόσμος για να μας χωρίσει χωρίς να ξέρουν το τι ακριβως έχει συμβεί.
Με έβγαλαν εξω από το κατάστημα ώστε να μην συνεχιστεί η φασαρία.
Ο πρώην εργοδότης μου (χχχ) βγήκε έξω με έριξε στο πεζοδρόμιο και συνέχισε να με χτυπάει με χέρια και πόδια στο πρόσωπο και στο σώμα.
Καταγγέλλω αυτή την συμπεριφορά δεδομένου ότι ήταν βάναυση και άδικη, αφού έλαβε χώρα χωρίς να τον προκαλέσω απλά επειδή ζήτησα την αμοιβή που δικαιούμαι.

Σχόλιο ekorinthos

Δημοσιεύουμε με απόκρυψη των στοιχείων της επιχείρησης, με τα στοιχεία όμως του υπαλλήλου ώστε οι αρμόδιες αρχές να μπορέσουν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Leave a Reply