ΠολιτικήΤοπικά

Πρώτη σε σταυρούς στη ΝΟ.ΔΕ Κορινθίας η Βούλα Φίλη από το Ξυλόκαστρο – Ευχαριστήρια επιστολή

Αγαπητοί συναγωνιστές και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας του νομού Κορινθίας,
Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την αθρόα συμμετοχή σας στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 13 Μαΐου. Τιμήσατε με την παρουσία σας την παράταξη και τις δημοκρατικές διαδικασίες που όλοι οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε και να περιφρουρούμε. Προσωπικά σας ευχαριστώ θερμά όλους και τον καθένα ξεχωριστά που με τιμήσατε με τη ψήφο σας σε αυτή την έντιμη προσπάθεια που έκανα και με αναδείξατε πρώτη σε σταυρούς στην ΝΟ.ΔΕ Κορινθίας.
Επίσης εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στον εκλεγμένο Πρόεδρο ΝΟ.ΔΕ, τα αιρετά μέλη ΝΟ.ΔΕ, ΔΗΜ.ΤΟ, τους συνέδρους που εκλέχτηκαν τους υποψηφίους Προέδρους κ. Σωτήρη Κουκουλάκη και Αναστάσιο Ταγαρά.
Η όλη διαδικασία που πρόσφατα βιώσαμε ήταν πρωτοφανής από κάθε άποψη και έδωσε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι οι πολίτες εμπιστεύονται και υποστηρίζουν δημόσια τη Νέα Δημοκρατία βλέποντάς τη να προχωρά γοργά και προοδευτικά σε μια πορεία δημιουργική για το καλό του τόπου μας, υπό την ηγεσία του Προέδρου μας και αυριανού Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Δεσμεύομαι και υπόσχομαι ως μέλος του κόμματος και της ΝΟ.ΔΕ Κορινθίας να εργάζομαι ακλόνητα και ακατάπαυστα για τα πολιτικά μας ιδεώδη, για τη Νέα Δημοκρατία και για όλους εσάς, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την πρόοδο του τόπου μας.
Εύχομαι καλή συνεργασία και καλούς αγώνες!
Με βαθύτατη εκτίμηση
Βούλα Φίλη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close