Πρότυπη Παιδεία: Οι χαμηλές βάσεις αποτέλεσμα των δύσκολων θεματων

0
Μαθητές και γονείς κοιτούν τις βαθμολογίες των Πανελληνίων στον χώρο ανακοινώσεων του πρώτου και δεύτερου Γενικού Λυκείου Ναυπλίου, Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018. Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες για τις Πανελλήνιες 2018 στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ σε όλα τα σχολεία της χώρας. Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στις Πανελλήνιες 2018, στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το πατρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δύο εκ των υπευθύνων του φροντιστηρίου πρότυπη παιδεία μίλησαν στο ekorinthos.gr για την πτώση των βάσεων και το γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις ήταν χαμηλές ακόμα και σε ενδιαφέρουσες σχολές αποδίδοντας την πτώση αυτή στην δυσκολία που παρουσίασαν κάποια από τα θέματα στις τελευταίες πανελλαδικές.

Πρώτος ξεκίνησε ο Θοδωρής Βασιλακόπουλος αναφερόμενος και σε αυτούς που δεν κατάφεραν να περάσουν στη σχολή της προτίμησης τους.

Στη δική του τοποθέτηση ο Τάκης Λουζιώτης ασχολήθηκε και με τη δουλειά που γίνεται από τα φροντιστήρια αλλά και την ψυχολογία που πρέπει να έχουν οι μαθητές που πέρασαν από αυτή τη διαδικασία.

Leave a Reply