ΕπικαιρότηταΤοπικά

Προτάσεις από Βασίλη Νανόπουλο για κλειστό, παιδικούς σταθμούς και μουσειο Μικρασιατων

Δυο πολύ σημαντικές προτάσεις έκανε σήμερα ο Βασιλης Νανοπουλος στη συνέντευξη τύπου για τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου .
Η πρώτη αφορά την στέγαση του μουσείου της μικρασιατικής στέγης Κορίνθου στο κτίριο της συνεταιριστικης τράπεζας Πελοποννήσου το οποίο αγοράστηκε πρόσφατα από το δήμο μέσω της Δευακ . Η υλοποίηση της πρότασης μπορεί να γίνει πολύ σύντομα χωρίς κόστος σε μέρος από τα 2500 τετραγωνικά μέτρα του κτιρίου .
Η δεύτερη πρόταση αφορά τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου – αθλητικού κέντρου στην Ποσειδωνία στο χώρο του πρώην στρατοπέδου που έχει παραχωρηθεί στην περιφερεια για διοικητήριο – σχέδιο το οποίο ακυρώθηκε προ πολλού .
Όπως μας είπε ο κ Νανοπουλος στο χώρο αυτο μπορούν να αθλούνται οι νέοι κυρίως από το συνοικισμό και την Ποσειδωνία με εύκολη πρόσβαση καθώς επίσης θα φιλοξενούνται αθλητικές εκδηλώσεις υψηλού εθνικού επιπεδου και ολυμπιακών προδιαγραφών. Το θέμα αυτο τόνισε ο κ Νανοπουλος σε συνδυασμό με την αναβάθμιση του χώρου των μπάζωματων Αγίου Νικολαου που είναι στο Προγραμμα του συνδυασμού του Υψηλή Προτεραιοτητα,θα αλλάξει πλήρως την πόλη της Κορίνθου με ότι καλό αυτο συνεπάγεται .

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close