Προνομιακές τιμές για ασφαλισμένους στα τεστ Κορονοϊού

0

Οι ασφαλισμένοι Υγείας (παλιοί και νέοι) κάτοχοι του προγράμματος Full με εξωνοσοκομειακή περίθαλψη της Εθνικής Ασφαλιστικής, έχουν από σήμερα την κάλυψη της εξέτασης της μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού με ελάχιστη συμμετοχή στο κόστος.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραπάνω εξέταση σε συγκεκριμένα κέντρα του πανελλαδικού δικτύου της ασφαλιστικής, προσκομίζοντας παραπεμπτικό από ιατρό κατάλληλης ειδικότητας του δικτύου της, καταβάλλοντας συμμετοχή ύψους 12 € για τον αρχικό έλεγχο και 6 € για κάθε επιπλέον επαναληπτικό έλεγχο που πιθανόν απαιτηθεί.

Επίσης μπορείτε να διενεργήσετε, εφόσον το επιθυμείτε, ιδιωτικά το τεστ ανίχνευσης αντισωμάτων κατά του κορωνοϊού με ιδιαίτερη προνομιακή τιμή 25€.

Ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα προϊόντα και υπηρεσίες μας :
μέσω του site μας www.pietrisinsurance.gr
τηλεφωνικά 2741075570 2741075571
μέσω email office@pietrisinsurance.gr

Θα συγκρίνουμε τα διαθέσιμα προγράμματα από τις ασφαλιστικές εταιρίες και θα σας ετοιμάσουμε προσφορά ή προσφορές που ανταποκρίνονται στο επιθυμητό κόστος και στις ανάγκες σας.
💬 eΡαντεβού μπορούμε να επικοινωνήσουμε αξιοποιώντας την τεχνολογία μέσω skype / messenger / viber / whatsapp / instagram / zoom
📤 Το ασφαλιστήριο μπορείτε να το παραλάβετε μέσω email, fax, ταχυδρομείου καθώς και με την παρουσία σας στα γραφεία μας
💳 Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής ανάλογα της διάρκειας ασφάλισης και της ασφαλιστικής εταιρίας είναι μέσω ebanking, τράπεζας, χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (με δυνατότητα δόσεων) και με την παρουσία σας στα γραφεία μας.
📍Πιέτρης & Συνεργάτες
Ο Νο1 Ανεξάρτητος Σύμβουλος Ασφαλίσεων στην Κορινθία
Αδειμάντου 41 & Εθν. Αντίστασης, Κόρινθος

Leave a Reply