Προκαταρκτική για Novartis: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αρθεί η προστασία για «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση»

0
ӵ�񟳧 �ũ䩪޲ ʯ魯⯵륵�򠅰鴱ﰞ򠰱ﲠ䩥흱㥩ᠰ񯪡��򠥮ݴ᳧򠳷崩꜠쥠�饱彭糧 ᤩꧬܴ���ݷﵭ �󨥟 ᰼ �𱾧��맱�𯵱㼠ĩꡩﳽ� ħ잴񧠐ᰡ㣥뼰ﵫᴜ �ܳ꧳破�觪���Աߴ砱1 ֥Ɐ�ﵠ2020. (EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν άρση του καθεστώτος προστασίας για τους προστατευόμενους μάρτυρες «Μάξιμο Σαράφη» και «Αικατερίνη Κελέση», μέλη της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis.

Πηγές της προκαταρκτικής επιτροπής, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ανέφεραν απόψε ότι αν ούτε αύριο καταστεί εφικτό να εκτελεστεί το ένταλμα βίαιης προσαγωγής του «Μάξιμου Σαράφη» και αν υπάρξει αντίστοιχη εξέλιξη με την «Αικατερίνη Κελέση», τότε η επιτροπή την Πέμπτη θα ρίξει στο «τραπέζι» την άρση του καθεστώτος προστασίας για τους δύο μάρτυρες.

Η Επιτροπή έχει προγραμματίσει συνεδρίαση την προσεχή Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις δέκα το πρωί, με θέμα την εξέταση μαρτύρων, πιθανότατα του Δημήτρη Τζανακόπουλου.

Μέλη της ωστόσο ανέφεραν σήμερα ότι προηγουμένως θα τεθεί επί τάπητος το ζήτημα της άρσης προστασίας για τους δύο μάρτυρες, δηλαδή να υπάρξει αίτημα της επιτροπής στην αρμόδια προς τούτο Αρχή.

Απάντηση