-Συνεχώς τα προηγούμενα χρόνια μέχρι πρόσφατα ενημέρωνα τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε.- ΕΡΓΟΣΕ και  την Δημοτική αρχή του Δήμου  Σικυωνίων  για τα πολλά και σοβαρά προβλήματα  που εκκρεμούν στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης του Κιάτου, σε σχέση με τη λειτουργία του  Προαστιακού Σιδηροδρόμου, τους παράλληλους δρόμους, της υπόγειας γέφυρας και του περιβάλλοντα χώρου, τα οποία οφείλουν οι αρμόδιες Υπηρεσίες και  κυρίως η Δημοτική αρχή να  μεριμνούν για την επίλυσή τους.

– Μεταξύ των άλλων τους ενημέρωσα ως εξής:

1.-Η κακοτεχνία από την ΕΡΓΟΣΕ στη κατασκευή του δρόμου που οδηγεί από την γέφυρα Πετμεζά στον Σταθμό του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, στο ύψος του S.M. Maymarket, πρέπει να αποκατασταθεί γιατί εγκυμονούν σοβαροί κίνδυνοι προκλήσεως ατυχημάτων  με τη συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας όμβριων υδάτων. 

2.-[43]  ιστοί φωτισμού στον προαύλιο χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, καθώς και των παράλληλων δρόμων, ένθεν και ένθεν του Σταθμού, δεν λειτουργούν και χρειάζεται αποκατάσταση των φωτιστικών σωμάτων.

3.-Οι οδηγοί που κινούνται από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, δυτικά και αριστερά προς την Τοπική Κοινότητα Πασίου, αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στην διασταύρωση των οδών,  καθόσον η ορατότητα είναι περιορισμένη. Πιστεύω ότι ένας  καθρέπτης Ασφαλείας για έλεγχο της  οδικής κυκλοφορίας, θα έλυνε σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα.

4.-Επίσης να μεριμνήσετε ώστε  ο περιβάλλοντας χώρος του Σταθμού να είναι πάντα καθαρός και περιποιημένος, καθόσον ο Προαστιακός Σταθμός στη πόλη μας, πέρα από  τις υπηρεσίες που προσφέρει στους κατοίκους της περιοχής, αποτελεί κόσμημα και συγκριτικό πλεονέκτημα για τον τόπο μας.

-Ευτυχώς για την περιοχή μας οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ο.Σ.Ε. αντέδρασαν θετικά, μιας και η Δημοτική αρχή του Δήμιου Σικυωνίων είναι  απούσα από όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την περιοχή  και ανέθεσαν σε συνεργείο  τους την άμεση αποκατάσταση του φωτισμού σε όλο το μήκος και πλάτος του Σιδηροδρομικού Σταθμού.

-Βέβαια θα συνεχίσουμε να τους υπενθυμίζουμε τις υποχρεώσεις τους για επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων.  

-Οφείλουμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τις Υπηρεσίες  και του ς τεχνίτες του Ο.Σ.Ε. και ΕΡΓΟΣΕ για την ανταπόκρισή τους και άμεση αποκατάσταση του Φωτισμού στον Σιδηροδρομικό  Σταθμό της πόλης του  Κιάτου.

                                                                                              ΝΙΚΟΣ  ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ