Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί

0

Πάσχα εκτός των τειχών της πόλης θα κάνουν οι περισσότεροι πολιτικοί αρχηγοί, αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις τους.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα όπου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής παρακολούθησε την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου, ενώ σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά την Κίνα θα ταξιδέψει στην Κρήτη όπου ήδη βρίσκεται η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα.

Στην Τήνο έφτασε μετά το Φανάρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Το κυκλαδίτικο νησί δεν αποτελεί έκπληξη ως επιλογή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη μιας και εκεί διατηρεί εξοχική κατοικία ενώ το επισκέπτεται συχνά. Μαζί του εκτός της οικογένειας του βρίσκονται και λίγοι στενοί συνεργάτες του.

Εντός των αθηναϊκών τειχών θα περάσει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά η οποία χθες παρακολούθησε την ακολουθία του Επιταφίου στην Αγία Παρασκευή ενώ σήμερα το βράδυ θα βρεθεί για την ακολουθία της Αναστάσεως στην Μητρόπολη Αθηνών.

Στον Δραπανιά Κισσάμου βρίσκεται ο πρόεδρος του Ποταμιού. Την Μεγάλη Παρασκευή ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε και το παραδοσιακό παζάρι που γίνεται στις Βουκολιές Χανίων.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέπτεται την ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Λιβαδιά από όπου θα επιστρέψει πιθανότατα την Τρίτη.

Σε άγνωστη τοποθεσία ξεκουράζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Ο Πάνος Καμμένος που πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ανακοίνωσε ο ίδιος πως θα ακολουθήσει τις συμβουλές του θεράποντος ιατρού του ο οποίος του συνέστησε ξεκούραση με δεδομένο ότι επανήλθε στη «δράση» αμέσως μετά το χειρουργείο λόγω της πολιτικής επικαιρότητας.

Στο σπίτι του στη Βάρη θα βρίσκεται όλες αυτές τις μέρες ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ο οποίος επέλεξε να περάσει μαζί με την οικογένεια του και να απολαύσει τα εγγόνια του. Χθες βρέθηκε για τον Επιτάφιο στη Μητρόπολη Αθηνών όπου θα παρακολουθήσει και την Ακολουθία της Αναστάσεως.

Leave a Reply