Κεντρική ΣελίδαΤοπικά

Πνοή Δημιουργίας: ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

Οι Γυναίκες  έδωσαν δυναμικό παρόν και συμμετείχαν ενεργά χθες το βράδυ στη θεματική ημερίδα για το ρόλο της γυναίκας σήμερα στην κοινωνία, που διοργανώθηκε από τη δημοτική παράταξη ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ  και τον επικεφαλή της Υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΕΛΗ, στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο ‘’Οι Γυναίκες Θέλουν και Μπορούν να Συμμετέχουν Ισότιμα στην Αναμόρφωση, την Ανανέωση, την Ανάπτυξη και την Εξέλιξη του Δήμου Κορινθίων’’.
Σε μία κατάμεστη αίθουσα με άρωμα γυναίκας αναπτύχθηκαν και αναλύθηκαν, διεξοδικά και εμπεριστατωμένα τα επιμέρους θέματα της ημερίδας:

Α) ‘’ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ’’ από την εισηγήτρια Έλενα Δημητροπούλου – Βενετσάνου / Επιχειρηματία.
Β) ‘’ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ’’ από την εισηγήτρια Μαρίνα Μάρκελλου / Διδάκτωρ Νομικής – Δικηγόρο.
Γ) ‘’ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ’’ από την εισηγήτρια Σοφία Σκάζα / Φιλόλογο.
Δ) ‘’ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ’’ από την εισηγήτρια Γεωργία Στριμενοπούλου / Υπάλληλο ΕΦΚΑ.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΕΛΗΣ, στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες τις παρευρισκόμενες που συμμετείχαν δυναμικά στην εκδήλωση και δήλωσε ότι θα αγωνιστεί άοκνα και με όραμα για ένα δήμο πρωτοπόρο, με ισότητα και αλληλεγγύη.


Ευχαριστούμε θερμά τις εισηγήτριες, για τις πολύ αξιόλογες εισηγήσεις τους, την συντονίστρια της ημερίδας Μαρίνα Ταουξίδη, η οποία αποδέχθηκε ασμένως την πρόσκληση, αλλά κύρια όλες τις συνδημότισσές μας που με την ενεργή συμμετοχή τους απέδειξαν ότι η επόμενη ημέρα στο Δήμο Κορινθίων θα είναι ημέρα ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για όλες και όλους.
                                                            

Κόρινθος 17/01/2019

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close