Τοπικά

Πνευματικός: Καταδικάζω το φαινόμενο με τις φόλες,αλλά…

Καταδίκασε τη θανάτωση σκυλιων που εγινε στον Κόρφο παράλληλα όμως είπε πως το πρόβλημα με τα αδέσποτα έχει γιγαντωθεί και κάτι πρέπει να γίνει από την επιτροπή που όπως επισήμανε δεν έχει την πλειοψηφία ο Δήμος!

Κάποια σκυλιά τελειώνοντας είπε έχουν σχηματίσει αγέλες και πρέπει να απομακρυνθούν.

2 Comments

  1. Πόσα ψέματα μπορούν να χωρέσουν σε μία συνέντευξη 3,5 λεπτών;; Ψέμα ότι ο Δήμος περιθάλπει και εμβολιάζει, ψέμα (και μάλιστα επαναλαμβανόμενο) για τα της επιτροπής. Η επιτροπή συνεστήθη μεν, άφαντη έκτοτε δε. Δεν έχει συνεδριάσει ποτέ, δεν έχει πάρει αποφάσεις ποτέ και για τίποτα. Είστε επιεικώς απαράδεκτοι κύριοι του Δήμου, είστε απελπιστικά απόντες από το πρόβλημα, μιλάτε για επιθέσεις αδέσποτων σε πολίτες (που αν συμβαίνει, πάλι δική σας ευθύνη είναι να κοινωνικοποιήσετε το ζώο) και ούτε κουβέντα για τα αμέτρητα τραγικά περιστατικά δηλητηρίασης ζώων ακόμα και στο κέντρο της πόλης, με όποιους κινδύνους κρύβει αυτό για την δημόσια υγεία. Θα έπρεπε να ντρέπεστε και εύχομαι στις επερχόμενες εκλογές να πάρετε αυτό που σας αξίζει.

  2. “Υπεύθυνα”, “στα πλαίσια” της υπεύθυνης επιτροπής υπεύθυνα να απομακρύνουμε τα επικίνδυνα σκυλιά που εχουν κανει αγέλες που ….. το λεξιλόγιο σου δήμαρχε…… Δεν υπάρχουν πλαίσια, ενα, είναι το πλαίσιο, και το να τονίζεις την υπευθυνότητα, άμεσα και με σαφήνεια κατευθύνεις αλλού τις ευθύνες. Τι δηλαδή δεν ειναι υπεύθυνη η επιτροπή σου? Αλήθεια πότε και που συνεδριάζει αυτη η επιτροπή και ποιός ο στόχος της? Και τα σκυλιά που θα απομακρύνεις που θα τα πας? Και ποιο είπες, μπορείς να το ξαναπείς σε παρακαλώ να το εμπεδώσουμε, οτι ειναι το φυσικό τους περιβάλλον? Να στείλεις το υγειονομικό να μαζέψει και να ενταφιάσει με ασφάλεια τα νεκρά ζώα τώρα στον Κορφο. Δεν μπορώ να το πιστέψω οτι αυτά γίνονται στην Ελλάδα. Και αυτά τα λόγια τα είπε εκλεγμένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close