Τοπικά

Πνευματικος: Όποιος ξυνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη …

Νέα επίθεση κατά του Γιώργου Οικονόμου και του Βασίλη Πανταζη από το δήμαρχο Κορινθίων.

Αφού δήλωσε ικανοποιημένος που παραμένει στην επικαιρότητα των αγώνων ΜΜΑ ξεκίνησε τις δηλώσεις.

Για τους αγώνες του Σεπτέμβρη δήλωσε πως ο Α.Σ Πολεμικών τεχνών στην ουσία τον μπέρδεψε με το καταστατικό του που έχει όλα τα αθλήματα και δεν είχε καταλάβει ότι ήταν αγώνες ΜΜΑ γι’αυτό το λόγο φέτος τους αρνήθηκε. Πάντως πέρσυ οπως είπε ο χώρος διατέθηκε ατελώς γιατί θεωρούσε ότι θα γινόταν κάποια πολιτισμική εκδήλωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ενώ για το ποσοστό του δήμου είπε απλά ότι αυτό το θέμα δεν είναι του παρόντος να αναλυθεί.

Αυτό που ήταν κατά την άποψή του δημάρχου του παρόντος ήταν να σχολιασθει η διαδικασία που ακολούθησε ο ίδιος για την εκδηλωση που έγινε στην Αγία Άννα σε αντιπαράθεση με αυτά που έγιναν από το ΚΕΠΑΠ στην εκδήλωση που δεν έγινε. Και στράφηκε για ακόμα μια φορά κατά του Βασίλη Πανταζη λέγοντας ότι επειδή ξυνεται στη γλίτσα του τσοπάνη πρέπει να εξηγήσει ποιες είναι οι σχέσεις του οικογενειακού του περιβάλλοντος με αυτούς που ήθελαν να κάνουν την εκδηλωση με το ΚΕΠΑΠ.

Όσον αφορά το σχόλιο του για το Γιάννη Βασιλόπουλο και τους αγώνες ακαδημιών είπε ότι δεν το ήξερε και ότι σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε να γίνει εκδηλωση με έναν άνθρωπο που τον βρίζει.

Στο πρώτο βίντεο το ιστορικό με τους αγώνες του Σεπτεμβριου

Στο δεύτερο βίντεο οι ερωτήσεις μας για τους αγώνες και το Γ.Βασιλοπουλο και το σχόλιο για τη γκλίτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close