Πιο επίκαιρη από ποτέ η προοπτική που δίνει το Κορινθιακό πρωινό αφού συνδυάζει την υψηλή θρεπτική αξία των καρπών της Κορινθιακής γης με την εξοικονόμηση πόρων από τα ξενοδοχεία αλλά και την εφοδιαστική αλυσίδα που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Παράλληλα δημιουργεί συνθήκες στήριξης των παραγωγών της περιοχής αλλά και διαφήμισης των ντόπιων προιόντων.

Δεν είναι όλα όμως θετικά. Ο Στάθης Πουλίτσης από το ΙΕΚ Ευρωπρόοδος μας εξηγεί τα σημαντικά πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του να ενταχθεί το Κορινθιακό πρωινό ως αντίπαλον δέος του μπουφέ στα ξενοδοχεία.