Επικαιρότητα

Παρασύρθηκε από Ι.Χ. στην ΠΕΟ Αθηνών-Κορίνθου

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση του θανάτου 53χρονου ιδιοκτήτη φορτηγού, που βρισκόταν για μεροκάματο στην Πελοπόννησο. Ο Α.Μ, ιδιοκτήτης φορτηγού Δ.Χ., παρασύρθηκε και διαμελίστηκε από διερχόμενα Ι.Χ. στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, κοντά στα Μέγαρα, όταν σταμάτησε για να ελέγξει το φορτηγό του.

Την ώρα που προσπαθούσε να κατέβει από το όχημα, παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ., ενώ στη συνέχεια άλλα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που κινούνταν με ταχύτητα διαμέλισαν το σώμα του.

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Φορτηγών Δ.Χ. Μαγνησίας αναφέρει ότι «Ο άτυχος Αντώνης το τελευταίο διάστημα λόγω της οικονομικής ύφεσης αναγκάστηκε να γίνει »μετανάστης» στην ίδια του τη χώρα, καθώς η εργασιακή κάμψη, που έχει επέλθει τα τελευταία δύο χρόνια στον Νομό Μαγνησίας, έχει υποχρεώσει πολλούς αυτοκινητιστές να ψάχνουν σε άλλα μέρη της Ελλάδος για εργασία, αφού οι μεταφορείς που δουλεύουν στον Νομό Μαγνησίας το τελευταίο διάστημα βρίσκονται άλλοι σε αργία και άλλοι σε ημιαπασχόληση. Τα πανάκριβα διόδια μας αναγκάζουν, όπως και εμάς, έτσι και αυτόν να διερχόμαστε από παράδρομους, προκειμένου να αποφύγουμε το πανάκριβο αντίτιμο των διοδίων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close