Μία πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση παρακολούθησαν μεταξύ του επικεφαλής της Συμμαχίας πολιτών Βασίλη Νανόπουλου και των κατοίκων της περιοχής.
Ακούσαμε τα προβλήματα που ανέφεραν ενώ από τη μεριά του ο Βασίλης Νανόπουλος δεσμεύτηκε για τις δικές του κινήσεις όταν θα γίνει η δημοτική αρχή.

  • Πιστοποίηση με γαλάζια σημαία της παραλίας Κανταρέ καθώς και των παραλιών Καλάμια και Ποσειδωνίας που προϋποθέτει έργα πρόσβασης, αποδυτήρια, ντουζιέρες, καθημερινό καθαρισμό με κατάλληλο όχημα ,ναυαγοσώστη κλπ.

  • Λειτουργία Υπηρεσίας Άμεσης ανταπόκρισης ώστε ζητήματα καθημερινότητας να επιλύονται άμεσα

  • Αποκατάσταση της οδικής σήμανσης και ενίσχυσή της με την τοποθέτηση ηλεκτρονικής καταγραφής ταχύτητας ώστε οι οδηγοί να τηρούν τα όρια

  • Εκτέλεση του Προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών (δεν εκτελείται σήμερα από το δήμο Κορινθίων λόγω της κόντρας του Δημάρχου με τον Περιφερειάρχη)

  • Δημιουργία πλατείας και παιδικής χαράς για την ψυχαγωγία κατοίκων και μικρών παιδιών

  • Παραχώρηση της γραμμής του ΟΣΕ στο δήμο για δημιουργία είτε ποδηλατόδρομου είτε παράλληλου οδικού δικτύου

  • Συνεργασία με την περιφέρεια για τη Δημιουργία δυο κυκλικών κόμβων που εκκρεμούν για πολύ καιρό

Ο Βασίλης Νανόπουλος καταλόγισε στο δήμο αλλά και στην Περιφέρεια ευθύνη για όλα όσα αναφέρθηκαν και δεν έχουν γίνει, επεσήμανε δε πως αποτελεί δική του παρέμβαση ως Προέδρου του Επιμελητηρίου η κυκλοφοριακή ρύθμιση στο χώρο της πρώην Σωληνουργίας η οποία εξυπηρετεί μέσω της γέφυρας του Λεχαίου την επιστροφή στην Κόρινθο, παρέμβαση που έχει μειώσει σε μεγάλο βαθμό τα ατυχήματα που καταγράφονταν στο σημείο.

«Απόφαση και βούληση χρειάζεται για να λυθούν όλα αυτά και όχι χρήματα αφού το κόστος δεν είναι μεγάλο. Αν με την ψήφο σας είμαι ο επόμενος Δήμαρχος όλα αυτά θα έχουν αποκατασταθεί μέσα στον πρώτο χρόνο» κατέληξε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here