“ΠΑΓΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

0

Τα τελευταία χρόνια στην παραλία και έμπροσθεν της πλατείας Κρίνης(στο κέντρο της παραλίας) διάφοροι τοπόθετουν πάγκους και πουλάνε κάθε λόγης προιόντα(σκουλαρίκια, δαχτυλίδια,αλυσίδες, παπούτσια κτλ). “Κάνουν παρανόμως στάσιμο λιανικό εμπόριο εις βάρος των μαγαζιών που βρίσκονται μόλις λίγα μέτρα απο πίσω, πρώτον επειδη πωλούν ακριβώς τα ίδια προιόντα και δεύτερον οι συνεζόμενοι πάγκοι κλείνουν την πρόσβαση στα καταστήματα που βρίσκονται πίσω ακριβώς απο την πλατεία Κρίνης, αυτό συμβαίνει στην παραλία επί σειρά ετών.

Αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο για τα καταστήματα λόφω της πανδημίας που οι μαγαζάτορες κρατιούνται με κάθε προσπάθεια και κάθε κόστος απο τους ιδιοκτήτες πρέπει να προστατευθούν απο τους “παράνομους πάγκους” απο τον Δήμο και το Λιμενικό Ταμείο.

Παρακαλώ και ζήτω απο τους τοπικούς άρχοντες να επιληφθουν αυτού του προβληματος ωστε να προστατευτούν τα τοπικά μαγαζία αλλά και η εικόνα της παραλίας

ΥΣ: ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΥΣ1:ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ “ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

Leave a Reply