Επικαιρότητα

Παγανιά βγήκε η κυβέρνηση για… αποδιοπομπαίους τράγους!

Είπε λιγάκι να γλιτώσει το πολιτικό κόστος, να γλιτώσει όμως και την κάθε είδους τιμωρία. Ξεκίνησαν καταψηφίζοντας τα της άρσης της βουλευτικής ασυλίας, παρ ότι μοιάζει και είναι οξύμωρο. Υποτίθεται πως είναι οι άριστοι! Ως τέτοιοι δεν θα έπρεπε να χρειάζονται ασυλία με την έννοια που σήμερα εννοούν οι περισσότεροι. Καταντήσαμε όμως, επειδή έχουν αυτήν, να προχωρούν σε πράξεις παράνομες ξέροντας πως θα την γλιτώσουν, οι άριστοι και εκλεκτοί μας!

Για να μην ξεφύγω όμως, ξεκίνησαν καταψηφίζοντας τα της άρσης της ασυλίας, συνέχισαν με την παραγραφή των σκανδάλων της Siemensκαι του Βατοπεδίου και συνεχίζουν ψάχνοντας να βρουν πέρα από αυτούς και αλλού ενόχους για τις δικές τους αμαρτίες, ελλείψεις και λάθος αποφάσεις.

Σε αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν ο υπουργός Ρέππας «έριξε¨την ευθύνη των χρεών και της πιθανότητας οι συγκοινωνίες να μην είναι βιώσιμες στο μέλλον στους τζαμπατζήδες, εκείνους που δεν πληρώνουν εισιτήριο και οι… άλλοι, εκείνοι που τα έμπλεξαν στην υπόθεση της Νομικής στέλνουν στον εισαγγελέα τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος:

Βλέπετε ούτε οι τζαμπατζήδες αλλά ούτε και οι πρυτάνεις έχουν βουλευτική ασυλία…

Λοβοτομή δεν έχουμε κάνει ακόμα κύριοι της Κυβέρνησης, βρείτε τράγους αποδιοπομπαίους, γνωρίζουμε καλά όμως τις ευθύνες κ που αυτές αναλογούν…

Όπως γνωρίζουμε πως ουδείς από εσάς έχει υποστεί περικοπές… ειδάλλως πως ο αντιπρόεδρος έκανε γιορτές στο kingGeorge;

Συνήθειες δεν αλλάξατε… συνεχίζετε σαν να μην άλλαξε τίποτα, απλά τώρα ζητάτε ενόχους και τους βρίσκετε στις τάξεις των πολιτών!

Εύγε σ εσάς που δεν μπορείτε να τηρήσετε ούτε την δική σας απόφαση για ολική απαγόρευση του καπνίσματος μέσα στο ναό της Δημοκρατίας μας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close