Απίστευτα πράγματα ακούσαμε στο δημοτικό συμβούλιο με αφορμή τη συζήτηση γύρω από τα 200 περίπου ελαιόδεντρα που κόπηκαν στο Περιγιάλι και ήρθε σαν θέμα από το 1/3 των συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Τελικά πέρασε η πρόταση Σταυρέλη δηλαδή της μειοψηφιας για τις ελιές όμως η είδηση προέκυψε αργότερα αφού o δήμαρχος δεσμεύθηκε να γίνει έλεγχος για το τι γινόταν στο παρελθόν με την ξυλεία αφού όπως ακούσαμε περιπου 5.000 δέντρα έχουν κοπεί από τον ίδιο εργολάβο και πλέον θα γίνει έλεγχος ποιος έπαιρνε την ξυλεία όλα αυτά τα χρόνια!

Η τοποθέτηση ήρθε τον αντιδήμαρχο Γιώργο Πούρο που ενημέρωσε το σώμα ότι ο ίδιος εργολάβος όλα αυτά τα χρόνια όπου χρειαζόταν καθαρισμός από δέντρα αναλαμβάνει αυτός στη δουλειά όμως την ξυλεία την έπαιρνε ο ίδιος κάτι που παραδέχτηκε και ο Γιώργος Μουρούτσος.

Έτσι αφού πρώτα ο δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος είπε πως δεν θα έχει πρόβλημα να γινει έλεγχος αφού όλα έγιναν νόμιμα, δεσμεύτηκε πως θα γίνει έλεγχος και για προηγούμενα χρόνια!

Σχόλιο ekorinthos

Να ψάξουν και ποιοι μάζευαν το λάδι όπως είχαμε γράψει προεκλογικά αφού μπορεί να υπάρχουν κάποιες διαψεύσεις για τον πρώην πρόεδρο της περιοχής την περίοδο εκείνη αλλά τις ελιές κάποιος τις ξελαφρωνε από το βάρος τους.