Επικαιρότητα

Πάμπλουτες συνοδοί πολυτελείας συνελήφθησαν για φοροδιαφυγή.

 

Μέσω αγγελιών τις εντόπισε η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας.
Περίπου εκατό ιερόδουλες που δεν δήλωναν κανένα εισόδημα ενώ είχαν στην κατοχή τους βίλες, πολυτελή αυτοκίνητα και πανάκριβα κοσμήματα εντόπισε σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της η οικονομική αστυνομία της Ιταλίας. 
Οι αρχές της Βιτσέντσα, στη βόρεια Ιταλία, κατάφεραν να εξαρθρώσουν το δίκτυο μελετώντας εξονυχιστικά τις αγγελίες που δημοσίευαν στο διαδίκτυο οι νεαρές γυναίκες οι οποίες δήλωναν «συνοδοί» και οι οποίες κατάγονται στην πλειοψηφία τους από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, της νότιας Αμερικής και της Άπω Ανατολής.
Αφού τις εντόπισαν, οι υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών σύγκριναν τις φορολογικές δηλώσεις τους με το πραγματικό επίπεδο διαβίωσής τους και διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες διέθεταν περιουσιακά στοιχεία τεράστιας αξίας, όπως κατοικίες σε πασίγνωστους τουριστικούς προορισμούς. Μία νεαρή Ανατολικοευρωπαία, εγκατεστημένη στην Ιταλία, ανέφερε μάλιστα στις αγγελίες της ότι δέχεται πελάτες στο Μιλάνο, τη Ρώμη, το Μόντε Κάρλο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Βιτσέντσε, μια πλούσια βιομηχανική περιοχή του Βένετο.
Οι γυναίκες διέθεταν επίσης πολυτελή αυτοκίνητα όπως Πόρσε, Λαντ Ρόβερ και Τζάγκουαρ, πανάκριβα επώνυμα ρολόγια Ρόλεξ και Καρτιέ αλλά και σημαντικές καταθέσεις. Η νεαρή Ανατολικοευρωπαία, που «ξέχασε» , όπως είπε, να δηλώσει το εισόδημά της, προδόθηκε όταν κατήγγειλε στην αστυνομία ότι άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι της και έκλεψαν χρυσά ρολόγια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια αξίας μεγαλύτερης των 100.000 ευρώ.
Στην ανακοίνωσή της η οικονομική αστυνομία υπογραμμίζει ότι τα ετήσια έσοδα της «αγοράς του πληρωμένου έρωτα» υπολογίζεται ότι κυμαίνονται μεταξύ 1-5 δισεκατομμυρίων ευρώ και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών δεν φορολογείται.
Πηγή: newsbeast.gr/
Δικό μας σχόλιο: Ε κάτι παραπάνω θα ξέρουν οι γείτονές μας οι Ιταλοί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close