Κεντρική ΣελίδαΤοπικά

Ο Νίκας το παίρνει πάνω του και έρχεται Κορινθία

Μια σειρά από τηλέφωνα σε κορυφαία στελέχη και σε γνωστούς «Μητσοτακικους» έχουν χτυπήσει τις τελευταίες μέρες στην Πελοπόννησο.

Ο φόβος είναι απλός. Να μην καεί ένας από τους καλύτερους αυτοδιοικητικούς Πανελλαδικά, ο πολύ πετυχημένος δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νικας από ένα αποτέλεσμα που θα αποτελεί ήττα για τη ΝΔ αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το χρίσμα Κυριάκου έδεσε τα χέρια του Παναγιώτη Νίκα και δε μπορεί να ανοίξει εύκολα την πόρτα του ψηφοδελτίου του ώστε να αξιοποιήσει τους καλύτερους στην τοπική αυτοδιοίκηση φτιάχνοντας μια ομάδα αποτελεσματική και για εκλογές αλλά και για διοίκηση της Περιφέρειας.

Εγκλώβισαν τον κ.Νικα και παράλληλα δεν τον βοηθούν μέσα από τα όργανα του κόμματος παρέχοντας του τους καλύτερους από τα κομματικά στελέχη της ΝΔ. Πιο φανερό γίνεται αυτό στην Κορινθία εκει που βλέπουν ότι ως ώρας μόλις ενα μέλος της ΝΟΔΕ η κα Κασιμη και ένα της ΔΗΜΤΟ ο κ.Μπαζιωτοπουλος έχουν ενταχθεί σε αυτό το ψηφοδέλτιο. Και οι δύο είναι εξαιρετικοί συμπολίτες μας όμως σε καμία περίπτωση δε μπορούν να θεωρηθούν μπαρουτοκαπνισμενοι και έμπειροι σε εκλογές.

Αυτοί έχουν πάει σε δήμους ή κάθονται σπίτι τους περιμένοντας την κλήση για τη Βουλή. Σε κάποιους από τους τελευταίους ο ίδιος ο κ. Νεζης, από το γραφείο του προέδρου, τους πηρε τηλέφωνο μόλις την τελευταία εβδομάδα για να μπουν στο ψηφοδέλτιο Νίκα σε μια κίνηση που φανερώνει αν μη τι άλλο έλλειψη συνεργασίας με τα τοπικά όργανα. Μάλιστα τη Δευτέρα έρχεται σε μια γιορτή για τη ΝΟΔΕ Κορινθίας μαζί με την κα Ασημακόπουλου και ο Μάκης Βορίδης για να κλιμακώσει την πίεση.

Δείτε όμως μια λίστα που προκαλεί περισσότερους πονοκεφάλους…

1 ΛΕΓΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Μάρκου 5.236

2 ΓΚΙΑΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ του Νικολάου 4.763

3 ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Αναστασίου 4.633

4 ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ του Κωνσταντίνου 4.586

5 ΓΚΙΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του Γεωργίου 4.333

6 ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Ευαγγέλου 4.116

7 ΠΕΤΡΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Πέτρου 4.000

8 ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του Χαραλάμπους 3.860

9 ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του Βασιλείου 3.766

10 ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΣΠΥΡΟΣ) του Νικολάου 3.559

Αυτοί είναι οι σταυροί που πήραν στις προηγούμενες εκλογές οι Περιφερειακοί σύμβουλοι του Τατουλη. Βέβαια δε θα έχει το χρίσμα της ΝΔ σε αυτές τις εκλογές όμως και παλι πόσοι αυτή την στιγμή μπορούν να πάρουν πάνω από 3000 σταυρούς στην Κορινθία για να εκλεγούν στην Περιφέρεια βοηθώντας παράλληλα το συνδυασμό τους να εκλεγεί.

Ο Παναγιώτης Νίκας πρέπει να το πάρει επάνω του και από ότι ξέρουμε έρχεται ο ίδιος να μείνει στην Κορινθία σε μια συμβολική (;) ή ουσιαστική κίνηση ώστε να αλλάξει μόνος του το παιχνίδι.

Αυτό θα αλλάξει τους συσχετισμούς και θα σταματήσουν να παίζουν μόνοι τους μπάλα οι «Τατουλικοι» της περιοχής και προκαλεί νέα δεδομένα…

Θ.Τ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close