ΑπόψειςΤοπικά

Ο Κ. Δενδρινέλλης και το ελάττωμά του….

Είναι αλήθεια πως οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη οργάνων της Νέας Δημοκρατίας έχει προκαλέσει πολλές ζυμώσεις και αντιδράσεις στην κοινωνία της Κορινθίας.Το θετικό είναι πως κινητοποίησε πολλές δυνάμεις και ενεργοποίησε πολίτες.

Για μενα, μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περίπτωσεις σε όλη την Κορινθία είναι αυτή του κ. Άλκη Δενδρινέλλη υποψήφιου προέδρου ΔΗΜΤΟ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Ο κ. Δενδρινέλλης δέχεται πυρά για την … ηλικία του.

Σε μια εποχή που η ανανέωση είναι η λέξη φετίχ ο κ. Δενδρινελης μάλλον περισσεύει σε κάποιους.

Η νεότητα σίγουρα είναι προσόν, οχι όμως όταν δε συνοδεύεται από όρεξη για δουλειά, καινοτόμες ιδέες,θάρρος, υψηλό ήθος και σεβασμό.

Η νεότητα από μόνη της δεν είναι ούτε αναγκαία, ούτε επαρκής προϋπόθεση ανανέωσης και κομματικής προόδου.

Ειδικά στην περίπτωση του κ. Δενδρινέλλη αυτό που πρέπει να σημειωθεί το βγήκε μπροστά όταν κανένας δεν ενδιαφεροταν για την περίφημη ΔΗΜΤΟ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Τότε σας είχαμε γράψει ότι ο κ. Δενδρινέλλης έκανε εναγώνιες προσπάθειες να προωθήσει κάποιους νέους. Αυτοί απο τη μερια τους τον παρακίνησαν να μπει μπροστά και όταν είδαν ότι φτιάχνεται ΔΗΜΤΟ ξαφνικά ανακάλυψαν οτι ειναι μεγαλος.

Όχι βέβαια πως κάποιοι ήθελαν να κερδίσουν χρόνο για να παίξουν προσωπικά παιχνίδια προβολής και δύναμης. Όχι πως κάποιοι έχουν προσωπική και όχι κομματική ατζέντα.

Κάποιοι μαλιστα θυμήθηκαν μεχρι και την κοντρα μεταξύ Δερβενίου και Ξυλοκάστρου. Και εν πάσει περιπτώσει στη ΝΔ περισσεύουν τα στελέχη που έχουν προσφέρει;

Αν μη τι άλλο έπρεπε να προστατευτεί ο κ. Δενδρινελης και πότε δε ζήτησε κάτι για τον εαυτό του και τα παιδιά του

Απλά ειχε το θάρρος να βγει μπροστά, έχει διάθεση για προσφορά και αγώνα. Γιατί τελικά, αυτά είναι τα κριτήρια που αποτελούν και αναγκαία και επαρκή συνθήκη για την πρόοδο όλων μας.

Θ.Τ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close