Ο Κέβιν Σπέισι ως Φρανκ Άντεργουντ μας καλεί φέτος να σκοτώσουμε τους αντιπάλους με την καλοσύνη μας!

0

Το μήνυμά του για τις γιορτές έστειλε ο Κέβιν Σπέισι, με το βίντεο που ανέβασε με τίτλο «KTWK» (Kill Them with Kindness) να προκαλεί αρκετές αντιδράσεις.

Ο γνωστός ηθοποιός «επιστράτευσε» τον Φρανκ Άντεργουντ από τη διάσημη σειρά «House of Cards» και μπροστά στο αναμμένο τζάκι είπε τα εξής:

«Δεν πιστεύατε πως θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι; Είχα μία αρκετά καλή χρονιά και είμαι ευτυχής που είμαι και πάλι καλά στην υγεία μου. Έκανα κάποιες αλλαγές στην ζωή μου και θα ήθελα να σας προτείνω να κάνετε και εσείς το ίδιο. Καθώς μπαίνουμε στο 2020, θα ήθελα να δω περισσότερη καλοσύνη στον κόσμο.

Α… ξέρω τι σκέφτεστε. Είναι σοβαρός; Μέχρι θανάτου είμαι σοβαρός. Και δεν είναι τόσο δύσκολο, πιστέψτε με. Την επόμενη φορά κάποιος κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε αν θέλετε να του επιτεθείτε. Μπορείτε όμως να συγκρατηθείτε και να κάνετε το απρόβλεπτο. Να τον «σκοτώσετε» με την καλοσύνη σας».

Η παραπάνω πρόταση είναι αυτή που έχει προκαλέσει την «έκρηξη» αρκετών στα social media, καθώς ο μασέρ που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση, πέθανε κάτω από ύποπτες συνθήκες, τον Σεπτέμβριο.

Να υπενθυμίσουμε πως τον Οκτώβριο, ανακοινώθηκε από την εισαγγελία του Λος Άντζελες, πως απέρριψε τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση, εις βάρος του ηθοποιού, καθώς ο άνθρωπος που τον κατηγορούσε πέθανε.

Πηγή

Απάντηση