Τοπικά

Οχι στην εταιρία με το υγραεριο

Δείτε όλο το ιστορικό με τη συζήτηση για το 10ο θέμα του ΔΣ Κορινθίων για άδεια σε εταιρία που θέλει να εγκαταστήσει αποθήκη υγραερίου σε κατοικημένη περιοχή.

Ξεκινάμε με την εισήγηση της εταιρίας και την έντονη αντίδραση του συνηγόρου των κατοικων

Το λόγο πήρε κάτοικος της περιοχής.

Ο Γιάννης Καρασαββας ζήτησε να υπάρξει αρνητική απόφαση προς την εταιρία.

Για να ακολουθήσει ο Νίκος Σταυρελης που ζήτησε να σωθεί μια πολιτική απάντηση προς την εταιρία ότι ποτέ δε θα επιτρέψουν την εγκατάσταση της στο μέρος που έχει επιλέξει.

Ο Μιχάλης Χατζής ενώ,έδωσε το σώμα για τα νομικά επιχειρήματα που θα μπορούσε να σταθεί η αρνητική απάντηση του ΔΕ

Για να πάρει την απάντηση από το Μπάμπη Ντιγκιρλακη πως έπρεπε να μη μείνουν μόνο στα νομικά αλλά να σωθεί και μια ξεκάθαρη απάντηση ότι το ΔΕ Κορινθίων ποτέ δε θα γνωμοδοτήσει θετικά στη λειτουργία της εταιρίας μέσα σε κατοικημένη περιοχή.

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Ψιλογιαννοπουλος μίλησε για την επικινδυνότητα που κρύβει μια τέτοια επιχείρηση λέγοντας πως θα μπορούσε να εγκατασταθεί μόνο σε βιομηχανική περιοχή.

Το λόγο πήρε ο Βασίλης Πανταζής και ζήτησε άδειες από τον εκπρόσωπο της εταιρίας. Εκεί παρενεβη ο κ. Κωστηρης μηχανικος για να πει ότι υπάρχουν οι άδειες και δέχτηκε επίθεση από τους μαζεμένους πολίτες.

Ο Βασίλης Νανοπουλος ζήτησε το ΔΣ να ψηφίσει οριστικό Οχι στην εταιρία για να πάρει την αντίδραση Πνευματικού ότι είναι επικίνδυνοι αυτοί οι χειρισμοί.

Τελικά το ΔΣ ψήφισε ομόφωνα Οχι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close